Obavijesti

Sport

Komentari 56

Policija suzavcem na navijače na dočeku nogometaša Rijeke

Policija suzavcem na navijače na dočeku nogometaša Rijeke
4

U zračnoj luci u Omišlju na otoku Krku u četvrtak navečer policija se sukobila s navijačima koji su dočekali igrače Rijeke. Policija je morala upotrijebiti suzavac

VIDEO

Preko dvije tisuće navijača Rijeke dočekalo je nogometaše u zračnoj luci na Krku. Rijeka je slavila u uzvratnoj utakmici Europske lige protiv Sheriffa i drugu godinu u nizu izborila Europsku ligu. No na dočeku u zračnoj luci u Omišlju - incident.

VIDEO

Sukobili su se navijači Rijeke i policija. Kako bi smirili stvari, policija je upotrijebila suzavac. Na kraju je otkazan predviđeni doček na Korzu. U jednom trenutku, navijači su se gurali prema autobusu koji je čekao igrače Rijeke.

Nekoliko njih, prema navodima policije , preskočilo je zaštitnu ogradu i pokušalo ući u prostor zračne luke. Nakon što je policija odgovorila suzavcem, navijači su ih napali. Jedan navijač dobio je prekršajnu prijavu, dvojica su lakše ozlijeđena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Policija je poslala priopćenje koje vam prenosimo u cijelosti.

Policija: Navijači su bacali topovske udare i razbijali

Noćas, na području zračne luke u Omišlju prilikom dočeka po završetku nogometne utakmice u Moldavije došlo je do narušavanja javnog reda i mira kada je veći broj osoba htio preskočiti zaštitnu ogradu zračne luke te je policija postupala u cilju uspostavljanja narušenog javnog reda i mira. Sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima policijski službenici uporabili su sredstvo prisile, raspršivač s nadražujućom tvari radi sprječavanja narušavanja javnog reda i mira, oštećivanja imovine i neovlaštenog ulaska na prostor aerodroma (bacanje boca na policijske službenike, bacanje topovskog udara, oštećenja stakla i druge imovine aerodroma). Zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika jedna je osoba prekršajno prijavljena, a dvije su osobe lakše ozlijeđene (udarac bocom i udisanje nadražujućeg sredstva), izvijestila je PU primorsko goranska.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu