Obavijesti

Sport

Komentari 174

Vallecano s dva igrača manje 'popio' 10 komada kod Reala!

Vallecano s dva igrača manje 'popio' 10 komada kod Reala!
1

Real Madrid nije imao milosti protiv Raya koji je od 28. minute igrao s devetoricom. Zabio im je čak 10 komada u slavlju 10-2! Modrić i Kovačić su ubilježili asistencije

VIDEO

Mirisalo je to na novo iznenađenje. Nakon vodećeg gola Danila u trećoj minuti, Real Madrid primio je dva gola od Rayo Vallecana u razmaku od samo tri minute, kad su pogađali Antonio Amaya i Jozabed.

Rayo je nagovijestio uzbudljivu utakmicu s "kraljevima", a onda se raspao. Real je pobijedio Vallecano na Santiago Bernabéuu čak 10-2 i primaknuo se vodećoj Barceloni, koja ima utakmicu manje, na dva boda zaostatka.

Treći je to put u povijesti kluba da je Real zabio deset golova na jednoj prvenstvenoj utakmici i prvi put nakon 1960., kad je ponizio Elche 11-2.

Gareth Bale prvi put u karijeri zabio je četiri gola na jednoj utakmici, jednom i asistirao. Cristiano Ronaldo dodao je dva, a Karim Benzema tri. Francuz je postavio nevjerojatnih 10-2 u 90. minuti. James Rodríguez imao je tri asistencije.

Ključ tako visoke pobjede "kraljevskog" kluba leži u činjenici da je Tito pocrvenio za goste već u 14. minuti zbog starta s dvije noge na Toniju Kroosu. Nedugo nakon izjednačujućeg gola Balea u 25. drugi žuti dobio je i Raúl Baena zbog povlačenja Sergija Ramosa u gostujućem šesnaestercu.

Izabranici Rafe Beníteza bili su nemilosrdni. Ronaldo je iz penala zabio za preokret, Bale do odmora zabio i četvrti gol domaćina, a u razmaku od 48. do 61. minute pogađali su Benzema, Ronaldo i Bale.

Velšanin je u 70. zabio osmi, a Benzema u posljednjih deset minuta još dva gola. Za prvi mu je asistirao Luka Modrić, a za drugi Mateo Kovačić. Stariji Hrvat odigrao je svih 90 minuta, a mlađi je u igru ušao u 65. minuti.

U posljednoj utakmici kola Málaga je šokirala madridski Atlético 1-0 golom Charlesa Diasa i tako spriječila "colchonerose" da preuzmu vodstvo na ljestvici. Duje Čop za pobjedničku je momčad igrao do 70. minute.

Primera, 16. kolo:

  • Real Madrid - Rayo Vallecano 10-2 (Danilo 3', Bale 25', 41', 61', 70', Ronaldo 30' (pen.), 53', Benzema 48', 80', 90' / Amaya 10', Jozabed 12')
  • Sporting Gijón - Barcelona (odgođeno)
  • Real Sociedad - Villarreal 0-2
  • Granada - Celta Vigo 0-2
  • Athletic Bilbao - Levante 2-0
  • Málaga - Atlético Madrid 1-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 174
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe