Obavijesti

Sport

Komentari 264

Ademiju 4 godine suspenzije! Nisam kriv, užasno se osjećam

Ademiju 4 godine suspenzije! Nisam kriv, užasno se osjećam
9

Veznjak Dinama Arijan Ademi dobio je zabranu bavljenja nogometom u trajanju od čak četiri godine, odlučila je Uefa nakon saslušanja. Igrač ima pravo na žalbu...

VIDEO

Arijan Ademi najvjerojatnije se više neće profesionalno baviti nogometom! Posljedica je to odluke Uefe nakon saslušanja koje je makedonski reprezentativac i igrač Dinama u četvrtak imao u Nyonu, objavio je maksimirski klub.

To je maksimalna kazna koju mu je krovno europsko nogometno tijelo moglo izreći! Međutim, igrač ima pravo žalbe na odluku disciplinske komisije pa mu još sve lađe nisu potonule.

"Znam da nisam ništa krivo napravio"

- Teško mi je uopće riječima opisati kako se sada osjećam. Nisam kriv, znam da nisam ništa krivo napravio, a dobio sam ovakvu drastičnu kaznu. Užasno se osjećam - rekao je Ademi, a prenosi službena stranica Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Želio bih zahvaliti svima koji me ovih dana zovu i šalju mi poruke, ali stvarno mi je teško pričati pa ih molim za razumijevanje - dodao je.

Saslušanje ipak nije bila dobra vijest

Nakon utakmice protiv Arsenala u prvom kolu Lige prvaka Ademi je bio pozitivan na zabranjenu supstancu, zbog čega je prvo bio privremeno suspendiran dok se ne utvrdi je li i B-uzorak potvrdio da je veznjak "modrih" uzimao zabranjena sredstva. No njegov slučaj, kao ni preko 95 posto ostalih, nije bio iznimka.

Iako je trener Dinama Zoran Mamić u četvrtak objavio kako je Uefa prvi put u povijesti pristala na saslušanje jednog osumnjičenika u dopinškoj aferi, nije to donijelo ništa dobroga. Odgovorni iz Nyona kaznili su tako 24-godišnjaka četverogodišnjom suspenzijom i karijeru hrvatsko-makedonskog nogometaša ozbiljno doveli u pitanje.

Dinamo šokiran i neugodno iznenađen

"Kao klub smo šokirani i iznimno neugodno iznenađeni ovakvim raspletom događaja te ćemo napraviti sve kako bismo u ovim teškim vremenima bili uz našeg Arijana. Onako čvrsto i odlučno kao što se on uvijek borio u dresu Dinama i kako smo sigurni da još puno puta i hoće", priopćio je Dinamo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 264
VIDEO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio