Obavijesti

Sport

Komentari 222

Brazil loš protiv Srbije, no ipak slavio nakon greške Ivanovića

Brazil loš protiv Srbije, no ipak slavio nakon greške Ivanovića
15

Srbija je protiv Brazila većim dijelom susreta bila apsolutno bolji protivnik, no jednu grešku igrača Chelseaja kaznio je Fred koji je ležeći na travi zabio za pobjedu...

VIDEO

Reprezentacija Brazila odigrala je i posljednju utakmicu u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u kojoj je svladala Srbiju 1-0. Bila je to slaba predstava izabranika Felipea Luiza Scolarija koji su zapravo 'ni krivi ni dužni' slavili u susretu u kojem je Srbija veći dio utakmice bila puno bolji protivnik. 

Igrači Srbije izašli su na teren u majicama s natpisom 'Serbia needs help' ne bi li još jednom privukli pažnju svjetske javnosti na katastrofalne poplave koje su ju zadesile, a nakon početnog zvižduka odlično se suprotstavili favoriziranom Brazilu koji je istrčao u najjačem sastavu

Od prve minute Srbija je dominirala utakmicom, a izabranici Felipea Luiza Scolarija izgledali su nemoćno i pomalo zbunjeno. Neymar je u uvodnim minutama nekoliko puta ležao na travnjaku, a igrači Srbije nisu ga niti malo štedjeli. 

Izabranici Ljubinka Drulovića imali su prvu veliku priliku u 30. minuti kada je Aleksandar Kolarov odlično s lijeve strane ušao u šesnaesterac i probao ubaciti pred gol, no loptu je ipak presjekao Julio Cesar. Već dvije minute kasnije Tadić je ubacio s desne strane za Mitrovića koji s nekih osam metara glavom loše zahvaća loptu i puca pored stative. Sam je bio Mitrović na skoku, a Thiago Silva ga je samo gledao s dva metra udaljenosti. Prvo poluvrijeme završilo je bez golova, a brazilska publika svoje je ljubimce ispratila zvižducima

Poništen gol Hulka

U nastavku Srbija je nastavila s odličnim igrama, no Fred u 58. minuti ipak zabija za vodstvo Brazila. Thiago Silva je s desne strane ubacio u šesnaesterac gdje Branislav Ivanović ne izbija loptu, a Fred ju prima prsima, zatim pada, no s trave ipak uspijeva pucati i zabiti za iznenađujuće vodstvo domaćina koji do tada nije napravio apsolutno ništa. 

U 71. minuti Jojić je odlično skočio na ubačaj s lijeve strane, no glavom je pogodio ipak samo stativu. Već tri minute kasnije Brazil je povećao vodstvo, no gol Hulka poništio je pomoćni sudac koji je podigao zastavicu. Bunili su se igrači domaćina na ovu odluku, no rezultat je ipak ostao nepromijenjen. Izbornici su tada napravili veliki broj zamjena što je poremetilo i ritam igre, a Brazil je do kraja uspio iskontrolirati utakmicu i ostvariti pobjedu nakon što nije puno pokazao. 

Nema sumnje kako će ovakvu predstavu svojih ljubimaca oštro kritizirati domaći navijači, ali i mediji te je za očekivati kako će Brazil na utakmici otvaranja protiv Hrvatske sigurno biti puno bolji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 222
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica