Obavijesti

Sport

Komentari 107

Swansea je 'okrenuo' i šokirao United; Borussia opet na vrhu

Swansea je 'okrenuo' i šokirao United; Borussia opet na vrhu
1

STARE BOLJKE Protiv Club Bruggea sve je štimalo Unitedu, ali Ayew i Gomis otkrili su sve slabosti Van Gaalova stroja. Dortmund, pak, maršira Bundesligom

VIDEO

Ayew i Gomis za prvi posrtaj Uniteda

Bafétimbi Gomis postao je pravi stroj za golove u Swanseaju. Francuz je zabio pobjednički gol za Swansea u domaćoj utakmici protiv Manchester Uniteda u četvrtom kolu Premiershipa (2-1), što mu je deveti premijerligaški gol u posljednjih deset nastupa.

Gomis je stvarao probleme Unitedovoj obrani i u prvom poluvremenu, pogodio je stativu u 27. minuti. Prilike su frcale na sve strane, ali na odmor se otišlo s 0-0. A onda je United poveo u trećoj minuti nastavka, kad je ubačaj Shawa s druge stative Juan Mata pospremio pod prečku.

Uporni Velšani nisu potpisali poraz, već su - preokrenuli rezultat. NAakon 13 minuta André Ayew glavom je poentirao na 1-1 iskoristivši ubačaj Gylfija Sigurðssona. Ono što je Ayew, međutim, pokazao pet minuta potom, u 66. minuti, bila je prava čarolija. Fantastičnom je loptom u šesnaesterac vanjskom stranom kopačke proigrao Gomisa koji je provukao loptu ispod nesigurnog Sergija Romera.

Wayne Rooney u samoj je završnici propustio veliku priliku kad je, umjesto da uputi udarac, išao izboriti penal i tako je propala prilika Unitedu da dođe do boda na Libertyju. Ovom je pobjedom Swansea preskočio "vragove" na ljestvici i došao na četvrtu poziciju s osam bodova. Bod manje ima Van Gaalova družina.

Premiership, 4. kolo:

  • Southampton - Norwich City 3-0
  • Swansea City - Manchester United 2-1

Stopostotni Dortmund vratio se na vrh

Navijači Borussije Dortmund brzo će, čini se, zaboraviti Jürgena Kloppa jer žuto-crni pod Thomasom Tuchelom ruše sve pred sobom. Nakon ulaska u fazu po skupinama Europske lige, BVB je u nedjelju u Bundesligu ubilježio treću pobjedu u trećem kolu protiv Herthe (3-1) i bodovno se poravnao s Bayernom na vrhu ljestvice, ali uz bolju gol-razliku.

Stoper Mats Hummels zabio je za vodstvo Borussije u 27. minuti na asistenciju Kagawe, a prednost domaćina u šestoj minuti nastavka udvostručio je Pierre-Emerick Aubameyang. Nadu gostima vratio je Salomon Kalou golom za 2-1 u 78. minuti, no Berlinčani ipak nisu uspjeli do novog gola i preokreta. Pobjedu Borussije potvrdio je Adrián Ramos u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Bundesliga, 3. kolo:

  • Borussia Dortmund - Hertha 3-1
  • Werder Bremen - Borussia Mönchengladbach 2-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe