Obavijesti

Nogometaši spremni za bitku u novim adidas tenisicama!

Nogometaši spremni za bitku u novim adidas tenisicama!
6

Naši nogometaši su spremni za ultimativni bitku u novim adidas Battle Pack kopačkama na nogama! Požutrite u dućane te nabavite i Vi svoj vlastiti adidas Battle Pack!

Mjesec dana prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu adidas predstavlja Battle Pack, službenu kolekciju kopački za ovaj turnir. Battle Pack sadrži nove modele najpopularnijih adidasovih linija kopački - adizero™ f50, predator®, nitrocharge™, 11pro i adizero™ f50 Messi. U adidas Battle Pack kopačkama zaigrat će nogometni virtuozi poput Lea Messija, Oscara, Danija Alvesa i Luisa Suareza, a od lokalnih igrača koji igraju u adidasu dobit će ih na raspolaganje: Stipe Pletikosa, Ivica Olić, Milan Badelj, Leon Benko te Ivan Rakitić i Niko Kranjčar.

Crno-bijela kopačke vizualiziraju adidasovu kampanju “all in or nothing” za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a svaka kopačka je točno 50% bijela, 50% crna. Jedina druga boja na ovim kopačkama je jarka zlatna boja koja simbolizira tri ikoničke adidasove pruge, a predstavlja cilj i nagradu – trofej Svjetskog nogometnog prvenstva. Iznimka je i adizero™ f50 Messi kopačka na koju su dodane još i bijela i plava boja, prema bojama dresa Messijeve rodne Argentine.

Crno-bijeli uzorak kopački inspiriran je ratnim bojama domorodačkih ratnika te uzorcima na pločnicima drevne Mezopotamije i onima na plaži Copacabana. Različiti uzorci dizajnirani su tako da izraze karakteristike svake kopačke, kao i stav i karakteristike tipa igrača koji ih nosi dok se bori za pobjedu – brzinu, hrabrost, kontrolu, energiju i okretnost.

Markus Baumann, Senior VP za Global Football u adidasu povodom predstavljanja novih modela izjavio je: “Pri stvaranju Battle Pack kolekcije vodili smo se željom da kopačka bude izuzetno vidljiva naterenu i da se izdvaja iz niza boja koje svi očekuju u Brazilu. Naša kampanja za Svjetsko prvenstvo je “all in or nothing” i taj stav je savršeno predstavljen crno-bijelim kontrastom odabranim za kopačke. Uz to, htjeli smo i odati počast jedinstvenom brazilskom dizajnu, snazi koja se veže uz ove kopačke i stilu igre igrača koji ih nosi. Sve to pomaže da se naši igrači pripreme za bitku u Brazilu, u borbi do slave.”

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

adizero™ f50 Messi

adizero™ f50 Messi kombinira revolucionarnu tehnologiju s preciznom izradom, upravo kako i pristaje četverostrukom osvajaču Zlatne lopte. Svaki detalj kopačke dizajniran je tako da igrača učini što bržim na terenu. Teška samo 165 g, adizero™ f50 Messi najlakša je kopačka na tržištu. adizero f50 Messi uz crnu i bijelu boju ima i bijelu i plavu, prema bojama dresa Messijeve rodne Argentine.

adizero™ f50

adizero™ f50 nose igrači kao što su Arjen Robben, Karim Benzema i Luis Suarez. Kopačka je precizno izvedena i svaki njen detalj služi tome da igrača učini što bržim na terenu. Sa značajkama kao što su SPEEDTRAXION, s potpuno novim rasporedom čepova koji omogućuje maksimalno ubrzanje, a promjene smjera čini preciznijima, te SPEEDFOIL, što je lagan, mekan, trajan i udoban revolucionarni materijal koji ipak čvrsto drži nogu, adizero™ f50 je kopačka koja će omogućiti da ovi najbolji svjetski igrači u Brazilu budu brži neko ikad ranije.

predator® LZ

Jedina kopačka iz kolekcije Battle Pack čija je koloristička shema bijelo na crnom (sve ostale imaju crno na bijelom) najnovija je iz linije kopački predator, linije koja ima novu kopačku za svako Svjetsko prvenstvo od 1994. Biraju je igrači poput Oscara, Mesuta Ozila i Fernanda Torresa, a oblikovana s pet posebnih “ubojitih zona“ i omogućuje izuzetnu kontrolu lopte, preciznost i snagu. Ova kopačka doista je kreirana kako bi unaprijedila svaki vid igre.

nitrocharge™

nitrocharge™ kopačka koja zadržava energiju, namijenjena je sljedećoj generaciji nogometaša, igračima poput Danija Alvesa i Ezequiela Lavezzia. Namijenjena je “motoru“ momčadi, igraču koji uvijek trči, dribla te neumorno vuče svoj tim. Svojim jedinstvenim i iznimno elastičnim poprečnim dijelom ENERGYSLING™ ova kopačka poboljšava udarce bočnim dijelom noge te precizne okrete, a tehnologija opruga ENERGYPULSE™ zaslužna je za visok povrat energije pri skokovima i sprintanju: spajajući dvije nove tehnologije nitrocharge™ iznova stvara način na koji “motori“ igraju ovu prekrasnu igru.

11pro

Kopačku 11pro nose Philipp Lahm i Frank Lampard, a odlikuju je klasični atributi koji omogućuju igraču da kontrolira igru. Njena inovativna poliuretanska tkanina udobna je i odlično prianja uz nogu te omogućuje vrhunsku kontrolu lopte. Na to se nadovezuje i novi poplat čiji udoban okvir bolje raspoređuje pritisak, a poboljšani raspored čepova zaslužan je za bolju stabilnost na podlozi i bolje ubrzanje. Stoga kopačka 11pro ostaje omiljen izbor kompletnih igrača (all-rounder). Kopačke iz Battle Pack kolekcije bit će u prodaji od 26. svibnja u adidasovim dućanima te u specijaliziranim prodavaonicama diljem svijeta.

Preporučene maloprodajne cijene kopački iz adidas Battle Pack kolekcije iznose:

adizero™ f50 - 1.749 kn

adizero™ f50 Messi - 1.819 kn

predator® - 1.709 kn

nitrocharge™ - 1.629 kn

11pro - 1.219 kn

O adidas Footballadidas je globalni nogometni lider. Službeni je sponzor/službeni partner najvažnijih svjetskih nogometnih turnira kao što su FIFA World Cup™, Kup konfederacija FIFA-e, Liga prvaka UEFA-e, Europske lige UEFA-e te Europskog prvenstva UEFA-e. adidas je i sponzor nekih od najboljih svjetskih klubova među kojima su Real Madrid, FC Bayern Munich, AC Milan, Flamengo and Chelsea. Leo Messi, Gareth Bale, Mesut Özil, Dani Alves, Oscar, Xavi, Karim Benzema i Bastian Schweinsteiger neki su od najboljih svjetskih nogometaša koje sponzorira adidas.

Više informacija potražite na:

www.adidas.com/football

www.facebook.com/adidasfootball

news.adidas.com/Global

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag