Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Novo u Hrvatskoj! Disney bajke za čitanje i slušanje!

Potražite Disneyjevu kolekciju bajki Čitaj i slušaj, u izdanju koje do sada niste vidjeli: komplet slikovnica + audio CD po odličnoj cijeni!

24sata
Foto: 24sata

Predstavljamo vam Disneyjevu kolekciju bajki Čitaj i slušaj! Svaki komplet sadrži slikovnicu i audio priču na CD-u!

Pripremite se za potpuno novi doživljaj filmskih klasika uz dojmljivo pripovijedanje, glumce i glazbu iz Disneyjevih filmova. Tako u vaše domove ulaze najpoznatija imena hrvatskoga glumišta poput Pere Juričića, Jelene Miholjević, Rikarda Simonellija i drugih. Više ćete vidjeti i čuti nego ikad prije!

Uz pomoć ovih knjiga s CD-om dijete može učiti čitati, a za potpuni i veseli doživljaj na svakom CD-u nalazi se i popularna pjesma iz filma.

Provedite lijepe i opuštajuće trenutke s djetetom. Čitajte i slušajte bajke te pjevajte zabavne Disneyjeve pjesme, prije spavanja, u vozilu i u svakoj drugoj prigodi.

Treći od deset kompleta, Snjeguljica i sedam patuljaka, već je u prodaji! Uživajte s djetetom u priči o predivnoj princezi koja zbog potrage za sretnim životom pobjegne od zle maćehe, a skrovište joj pruži sedam patuljaka. Zajedno se zabavite i slušajući hit pjesmu Haj ho!

Potražite na svim kioscima po odličnoj cijeni od 39,90 kn ili na webshopu 24sata: http://shop.24sata.hr/disney-citaj-i-slusaj---3-snjeguljica-i-sedam-patuljaka-171355.aspx


Ostale knjige iz kolekcije potražite svaki drugi četvrtak po cijeni od 39,90 kn:

24.05. – Dama i Skitnica

06.06. – Zlatokosa

21.06. – Pinokio

05.07. - Princeza i žabac

19.07. – Zvončica

02.08. – Medvjedić Winnie Pooh / Velika potraga

16.08. - Bambi

Message