Obavijesti

Novo u Termama Olimia - selfness za better aging!

Novo u Termama Olimia - selfness za better aging!
1

Terme Olimia, idealan kraj za kratki ili duži odmor, nalaze se usred zelene pokrajine uz rijeku Sutlu u općini Podčetrtak. Izbor željenog smještaja je velik – baš za svačiji ukus

Možete birati između apartmana u kućicama apartmanskog naselja Lipa ili Aparthotela Rosa, te između dva hotela s 4*: Wellness hotela Sotelia i Hotela Breza. 

U Termama Olimia udružena su čak dva termalna kompleksa – bazeni u Wellness centru Termalija s novim toboranom za najhrabrije, te novi prestižni Wellness Orhidelia. Svake godine početkom svibnja svoja vrata otvara i treći kompleks bazena –ljetno vodeno zabavište Termalni park Aqualuna. 

Od ovog ljeta u Termalnom parku Aqualuna najavljuju i novo dječje vodeno zabavište, veličine 550 m², koje će imati 4 velika tornja, tematski obojana u safari kolibe s palmama, a uključivati će i preko 70 različitih efekata i dodataka za još interaktivniju igru – manje prevrnute kantice, vodeni pištolji, vodeni stožci, mreže, vodeni topovi, te velika kanta na vrhu tornja iz koje će se svake 2 minute preliti velika količina vode. Naravno, i još više tobogana... Cjelokupna investicija novog dječjeg zabavišta bit će dovršena 23.06.2012. i od tada će sve spomenute vodene atrakcije biti na raspolaganju posjetiteljima.

Terme Olimia su prve u Sloveniji oblikovale novi koncept »better aginga« sa Selfnessom, prvenstveno namijenjen svim onim posjetiteljima koji traže još više vremena za sebe i svoj odmor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Selfness predstavlja korak naprijed od privremenog opuštanja do trajne unutarnje promjene. Stručnjaci (od liječnika, masera do fizioterapeuta) sve više potiču pojedince da postepeno mijenjaju svoje životne navike, da se što zdravije hrane i da uz psihofizičke aktivnosti uspostavljaju ravnotežu tijela, misli i duha. 

Rezultat toga je novi jaz – preporođeni život koji se očituje u poboljšanju općezdravstvenog stanja i osjećaja. Programi selfnessa u Termama Olimia za sada se održavaju u dva dijela: Olimski pristup, namijenjen otklanjanju bolova u kralježnici, te programi energijske medicine za uspostavljanje protočnosti meridijana i obnavljanja životne či energije.

Više na www.terme-olimia.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.