Obavijesti

Odmorite i uživajte u predivnoj Istri uz čak 50% popusta

Odmorite i uživajte u predivnoj Istri uz čak 50% popusta
7

Gostima koji vole odmor provesti u prirodnom okruženju, a također uživati u komforu koji imaju kod kuće, Megabon nudi smještaj u mobilnim kućicama čak 3 kampa po izboru

Gostima koji vole odmor provesti u prirodnom okruženju, a također uživati u komforu koji imaju kod kuće, Megabon nudi smještaj u mobilnim kućicama čak 3 kampa po izboru – Kamp Kastanija Novigrad 4*, Kamp Lanterna Poreč 3* i Kamp Park Umag 4*. Tako ćete uz -50% popusta uživati u prirodi, blizini plaže i šetališta uz more u vašem najdražem istarskom gradu!

Megabon portal za povoljniju kupnju hotelskih smještajnih objekata u Hrvatskoj i Europi, u svoju brojnu ponudu uvrstio je i onu poznatih istarskih kampova. Naime, portal Megabon jedini je u Hrvatskoj koji se može pohvaliti ekskluzivnom prodajom ovih kampova, što znači da samo na ovom portalu možete rezervirati svoju kućicu za vaš savršeni odmor, i to uz visokih -50% popusta! Dakle, Megabon ponuda uključuje 2 noćenja u mobilnoj kućici po vašem izboru za 4 do 6 osoba te troškove struje, vode, plina, klimatizacije i završnog čišćenja za samo 710 HRK!

Detalji pojedinih kampova slijede u nastavku:

Kamp Park 4* – Umag

Park Umag je jedan od najljepših i najatraktivnijih, ujedno i najnagrađivanijih kampova u Hrvatskoj i idealna je destinacija za odmor u Istri. Nalazi se samo nekoliko kilometara od Umaga, u prekrasnom slikovitom zaljevu. U kampu se nalazi vanjski bazen, dječje igralište i istarsko tematski uređeno „eko selo“ – sve što je potrebno za nezaboravan obiteljski odmor. 3 km duga šetnica uz more prepuna je betoniranih plaža, kamen – betoniranih i prirodnih plaža u prirodnoj hladovini. Na svakih 8 kućica nalazi se i privatni bazen koji je na raspolaganju gostima. Mobilne kućice za smještaj 4+2 osobe raspolažu sa 2 spavaće sobe, dnevnom sobom/kuhinjom, kupaonicom i terasom.

Kamp Lanterna 3* – Poreč 

Zahvaljujući visokoj kvaliteti svojih sadržaja i usluga, ovaj kamp je i ponosan nositelj mnogih nagrada, od kojih se najviše ističe ADAC Superplatz  – Crvena ploča, dodijeljena od strane najvećeg europskog autokluba ADAC, te je najprestižnija nagrada kvalitete europskim kampovima. Kamp Lanterna nalazi se na poluotoku Lanterna, u neposrednoj blizini gradića Tar, u između Novigrada i Poreča čije su srednjovjekovne gradske jezgre i fascinantna povijest nezaobilazni dijelovi hrvatskog turizma. Odmor u kampu idealan je i za obitelji koje traže aktivan odmor pun sportskih i animacijskih aktivnosti. Duljina obale u kampu iznosi 3 km koju karakterizira promenada uz uređene plaže. Kamp također raspolaže kompleksom vanjskih bazena. Kućica Oliva raspolaže sa 2 spavaće sobe (4+2 ležaja), dnevnim boravkom, modernom kuhinjom, 2 kupaonice od kojih je jedna povezana s glavnom spavaćom sobom.

Kamp Kastanija 4* – Novigrad

Samo tri kilometra udaljen od Novigrada na površini od 20.000 m² šumovitog prostora nalazi se Kamp Kastanija. Ovaj mali kamp nudi 300 metara dugu šljunčanu plažu sa mnogo prostora za sunčanje, dječje igralište,a teniski tereni kao i vodeni sportovi se nalaze na udaljenosti od samo 2 km. Sve u svemu ovaj kamp je idealan za odmor cijele obitelji u prekrasnom prirodnom krajoliku. Ukoliko odaberete ovaj kamp boraviti ćete u kompletno novim moblinim kućicama sa zajedničkim bazenom (na svakih 8 kućica nalazi se 1 bazen). Kućica Oliva raspolaže sa 2 spavaće sobe (4+2 ležaja), dnevnim boravkom, modernom kuhinjom, 2 kupaonice od kojih je jedna povezana s glavnom spavaćom sobom, te terasom 18 m2 sa stolom, 6 stolica i 2 ležaljke. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!