Ostalo

Komentari 7

Hrvatska: Čitatelji 24sata nam šalju svoje snjegoviće

Hrvatska: Čitatelji 24sata nam šalju svoje snjegoviće

Snjegovića sam napravio za svoju unučad i bili su oduševljeni, sad ga moram malo provozati da ga svi mještani vide, kaže čitatelj iz Rokovaca

U mjestu Korođ između Osijeka i Vinkovaca napravljen je snjegović visok čak 4 metra, a radila ga je cijela ekipa predvođena našom čitateljicom Mihaelom Silović.
Još jedan maštoviti snjegović napravljen je u utorak ujutro u Rokovcima pored Županje. Čitatelj 24sata Bozo Božić rekao je da će snjegovića na kamionu sigurno provozati da ga svi mogu vidjeti. Snjegovića, visokog 2,5 m, u Vinkovcima je napravila prije pet dana djevojčica Loreta. Njegovu fotografiju poslao je čitatelj Kristijan Banović koji kaže da je snjegović poslije burne noći počeo padati no, da se još uvijek dobro drži.
Još jednog sniješka, kraj Ravne Gore, poslao nam je čitatelj J.M., kojemu je on bio jako simpatičan jer je debeo.
- Za sada susjed u vrtu ima samo tog snjegovića, a možda napravi još jednog jer ove godine palo puno snijega. No moram reći da je ovo najdeblji snjegović kojeg sam u životu vidio i svima se sviđa, a najviše naravno djeci - objasnio je J. M.
Čitatelja S.C. iz Adžamovaca, kraj Nove Gradiške, razveselio je sniježni kip Isusa koji je izradio njegov susjed.
- Svi se zaustavljaju i gledaju kip. Hladno je i niske su temperature pa se Isus već nekoliko dana jako dobro drži -žaključio je S. C.
Nikola (8) snjegovića je napravio sa svojim djedom u srijedu u osječkom naselju Sjenjak. Snješko je visok oko 1,80 metara, a malog Nikolu kraj njega je slikao Ivan Lordan koji nam je i poslao fotografiju snjegovića sa prometnim čunjem na glavi.
Još jednog originalnog snjegovića u obliku zeca napravila je 10-togodišnja Katarina Igrc iz Zagreba. Katarina je napravila i jednog običnog snjegovića, no snjegović-zec posebno je obradovao njezinu obitelj.