Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Najpoznatije svjetske dijete: Step-dijeta

Umjesto brojanja kalorija, u Step-dijeti se broje koraci. Sve što trebate je šetati, postupno prelaziti sve veće udaljenosti i smanjiti obroke

Photos
Foto: Photos
0 komentara

TJEDAN DANA prije no što se odlučite na Step-dijetu, pratite i zapisujte što i koliko jedete. Tako ćete lako moći izračunati koliko morate smanjiti količinu obroka. Visoko kalorične namirnice izbjegavajte ili izbacite.

NA POČETKU tromjesečnog programa mršavljenja potrebno je na dan prijeći 2000 koraka, odnosno hodati 15 minuta i smanjiti obroke. Smanjite li dnevnu količinu pojedene hrane za 25 posto, nakon mjesec dana bit ćete lakši za 6 do 8 kilograma.

ZABORAVITE NA DIZALO
Postupno povećavajte brzinu hodanja i broj prijeđenih kilometara. Koristite se stubama umjesto dizalom, parkirajte automobil nekoliko ulica dalje nego inače ili siđite stanicu ranije koristite li se javnim prijevozom.

NAPOMENA
Da bi rezultati dijete postali što brže vidljivi, pijte mnogo vode i nezaslađenih čajeva. Osim hodanja možete voziti bicikl, rolati se ili upisati satove joge. Izbacite masnu hranu i slastice, a glad utažite međuobrocima od svježeg voća i povrća te light jogurtom

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message