Obavijesti

Poklanjamo vrijedne poklon bonove za najbolji shopping!

Poklanjamo vrijedne poklon bonove za najbolji shopping!
1

U novom nagradnom kvizu koji traje do petka, 3. veljače u 12 sati na portalu Pametna kuna možete osvojiti poklon bonove u iznosu od 500 i 200 kuna

Sezona sniženja bliži se kraju, no čitatelji Pametne kune ne trebaju se zbog toga brinuti, jer smo organizirali novi nagradni kviz u kojem sudionici imaju priliku osvojiti poklon bonove za shopping u vrijednosti od 200 i 500 kuna.

Najbrži natjecatelj koji točno odgovori na pitanja u kvizu koji se nalazi na portalu pametnakuna.hr osvaja poklon bon Westgate Shopping Cityja od čak 500 kuna! No, sljedeća tri brza natjecatelja također osvajaju nagrade - poklon bonove u vrijednosti od 200 kuna. Stoga, okušajte svoju sreću i osvojite jedan od četiri poklon bona!

Nagradni kviz traje do petka, 3. veljače, do 12 sati. Dobitnici će biti objavljeni na portalu pametnakuna.hr te će biti obaviješteni telefonskim putem, a u kviz se možete uključiti ovdje.

Westgate Shopping City

Westgate Shopping City je najveći shopping centar u Hrvatskoj smješten na površini od 226 tisuća m², zapadno od Zagreba. Otvoren u studenom 2009. godine, Westgate se sa svojih 3,3 kilometara izloga u samom startu pozicionirao kao istinsko modno središte cijele Hrvatske. Više od 240 vodećih trgovina čija kombinacija čini idealan mix za svakog posjetitelja u kombinaciji s 700 brandova i više od 20 restorana i kafića te tisuće motiviranih i vrijednih djelatnika postavljaju nove shopping standarde na domaćoj, ali i regionalnoj razini. O važnosti Westgate Shopping Cityja za Zagreb i okolicu govori i vlastiti izlaz na autocestu A2, čak 7.250 besplatnih parkirnih mjesta te vlastiti autobusni terminal u sklopu kojeg su organizirane besplatne autobusne linije do Zaprešića i Zagreba, te posebne autobusne linije iz čak devet hrvatskih gradova.

Svi brendovi na jednom mjestu

Zara, H&M, Peek&Cloppenburg, Massimo Dutti, Stradivarius, Högl, Coin Casa, Marks&Spencer, C&A, Humanic, Lotto, Mango, Gant, Stiefelkönig, Butlers, Lacoste, Lisca, Palmers, Calzedonia, Hervis, drogerije Müller i DM, Intersport, Technomarket, Mercator, Douglas, Stenders, Zepter, Living, Limoni, Swarovski, Croata, Adidas samo su neki od vodećih brendova koji se zajedno ne mogu pronaći u niti jednom drugom centru u Hrvatskoj. Westgate, s obzirom na svoju impresivnu veličinu, svim svojim posjetiteljima omogućava da nađu svoj kutak zadovoljstva. Tako je ljubiteljima dobre hrane, kave i čašice razgovora na raspolaganju više od 20 ugodno uređenih restorana i barova. 

Zabava za djecu – Odmor za roditelje

Kao shopping grad, u punom smislu riječi usmjeren na zadovoljenje najšireg kruga kupaca, Westgate je tako usmjeren i na potrebe čitavih obitelji. Najmlađi posjetitelji centra tako svoje modne kombinacije mogu kreirati u jednoj od čak 16 dječjih trgovina – Bambi, FRODDO, Magic BABY, Tintilinić, Prenatal, Wenice, Oktan, Takko Fashion, Okaidi, Zara, Benetton, Mana, OVS Industry, Tutto picolo, Mama nova i Sportina. Pored velikog izbora trgovina s dječjom odjećom, opremom i hranom, škola rolanja i klizanja te ostalih dječjih sadržaja, Westgate je za svoje najmlađe posjetitelje uredio najveće zatvoreno igralište za djecu u Hrvatskoj. Tako je „Kid's World“, igralište koje se prostire na 4.000 metara kvadratnih jamstvo dobre zabave za najmlađe posjetitelje, ali i njihove roditelje.

Sve novosti vezane uz Westgate Shopping City pratite na www.westgate-shopping.com ili nam se pridružite na Facebooku. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja