Obavijesti

Ovog Božića bližnjima poklonite originalan i unikatni poklon

Ovog Božića bližnjima poklonite originalan i unikatni poklon
26

Ovog Božića razveselite svoje najbliže i darujte im jedinstveni poklon. Pretvorite zajedničku fotografiju u umjetničko djelo koje će krasiti vaš prostor godinama.

Dosta vam je čarapa i pidžama ispod božićnog drvca? Dosta vam je božićne shopping ludnice i kupnje poklona u zadnji čas? Ove godine poklonite svojim bližnjima unikatni i jedinstven poklonPORTRAIT SHOP je prvi dućan u Hrvatskoj koji vaše fotografije pretvara u jedinstvena umjetnička djela.

Vaše fotografije u izvornom obliku ili obrađene u različitim stilovima (akcent, che, graffiti, retro i warhol) printamo na slikarsko platno. Za izradu fotografija na platnu koristimo najmoderniju opremu i visokokvalitetne materijale. Drveni okviri na koje se postavljaju platna identični su onima koje koriste slikari i garantiraju dugovječnost gotovih slika.

Posjetite nas na adresi TRATINSKA 33 u Zagrebu (Google karta) i donesite fotografiju na memory sticku ili CD-u ili pošaljite mailom na adresu: info@portraitshopzagreb.com

U dućanu možete vidjeti kako izgledaju isprintane fotografije, te se posavjetovati s našom ekipom oko stila i formata u kojem želite da se vaša fotografija obradi. Nakon što obradimo fotografiju prema vašim željama i pripremimo je za tisak, šaljemo je vama na autorizaciju. Nakon što odobrite finalni izgled, vašu pripremu puštamo u tisak. Nakon što je vaša fotografija gotova, čekamo da ju preuzmete u dućanu ili vam je šaljemo na kućnu adresu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pored velikog izbora fotografija, u mogućnosti smo vam ponuditi i radove renomiranih mladih hrvatskih slikara. Radove slikara možemo isporučiti obrađene tehnikom digitalnog tiska u ograničenoj nakladi, ali i u originalnoj verziji.

Cijene pogledajte na našoj web stranici, a novosti pratite na našem facebook profilu Portrait Shop.

U galeriji pogledajte različite kreativne primjere obrade fotografija...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a