Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Vodič za kupovinu ili najam skijaške opreme na sniženju

 Vodič za kupovinu ili najam skijaške opreme na sniženju
1

Sniženja su doba godine kada najviše trošimo. Donosimo vodič za kupovinu ili najam skijaške opreme kako biste za malu cijenu uživali na skijanju

VIDEO

Siječanj je osim mjeseca sniženja i mjesec kada mnogi uživaju u snježnim čarima. Većina se zaputi na putovanja van granica Hrvatske kako bi se opustili i odmorili na padinama popularnih skijališta. Kako bi se što bolje opremili za zimske radosti, donosimo vam pregled sniženja skija, odjeće i obuće te ostale opreme za skijanje, ali i snowboarding. 

Skije

Skije birate ovisno o tome jeste li početnik, rekreativac ili natjecatelj. Ono što biste svakako trebali znati su općenite informacije vezane uz skije. Kraće se skije puno lakše kontroliraju dok su dulje brže. Šire su puno nestabilnije u pravocrtnoj vožnji, dok s mekšima lakše ulazite u zavoje. Ono što svi specijalizirani portali za skijanje preporučuju je da probate prije kupovine. Ovisno o vašim željama možete pronaći skije od 100 kn do 7000 kn. Ako ste ljubitelj skijanja i želite kupiti isključivo nove skije, Intersport vam nudi široku ponudu zimskih popusta do 50%. Jeftinije se cijene kreću od 1000kn, dok ćete za one skuplje izdvojiti od 3000 do 6000 kn. Ako se rekreativno bavite skijanjem možete iznajmiti skije za samo 80 kn po danu. Za kupovinu rabljene opreme Njuškalo nudi veliki izbor i možda baš tamo naiđete na "best-buy".

Odjeća i obuća

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za skijaške hlače i jakne izdvojit ćete oko 1000 kn, primjerice Intersport vam nudi popust na jakne i hlače do 50%. Ženske buce se mogu pronaći već za stotinjak kuna. U Planet Obući ima veliki izbor ženskih buca za male novce. Također na Njuškalu možete pronaći rabljene skijaške jakne i hlače u rasponu od 200 kn do 1000 kn. 

Ostala skijaška oprema

Bez pancerica ne možete ništa. Za nove ćete platiti oko 1000 kn, dok su jeftinije opcije iznajmljivanje ili kupovina rabljenih. Brojni su portali koji se bave najmom skijaške opreme pa ćete tako za najam pancerica izdvojiti 50 kn po danu. Pregledali smo nekoliko portala za najam te ustanovili da uglavnom svi nude istu cijenu: 50 kn za odrasle, a 30 kn za dječje. Više informacija o iznajmljivanju možete pogledati ovdje: Skifrankie i Keindl-sport. 

Iglu šport na sniženju nudi skijaške kacige za dvjestotinjak kuna, kao i naočale za skijanje. Od ostale skijaške opreme nudi štapove u rasponu od 149.25 do 599 kn. O ponudi naočala više možete saznati na našoj partnerskoj internet stranici Budi.in.

Snowboarding

Za sve ljubitelje ovog ekstremnog sporta, istražili smo gdje možete naći povoljnu opremu. U Surfmaniji možete kupiti svu opremu (daske, vezove, buce, goggle, kacige) po 50% povoljnijim cijenama. Svakako pogledajte i njihove druge ponude. Sezonsko sniženje možete pronaći i u Waveshopu te Warehouse trgovinama. 

Skijanje i snowboardanje su iznimno popularni, ali i skupi sportovi, stoga su sniženja idealna prilika da kupite opremu po znatno povoljnijim cijenama. Nadamo se da smo vam u labirintu sniženja pomogli kod odabira najpovoljnije opcije za ostvarenje zimskih radosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang