Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

20 darova za 20 godina - Euroherc donira milijun kuna

Euroherc je predstavio akciju "20 darova za 20 godina", kojom obilježava 20 godina svog poslovanja i u kojoj će donirati ukupno milijun kuna

PR fotografije
Foto: PR fotografije
2 komentara

S obzirom na to da se jučer obilježavao Međunarodni dan obitelji, to je bila idealna prilika da Euroherc predstavi akciju "20 darova za 20 godina", kojom Euroherc obilježava 20 godina svog poslovanja te u kojoj će donirati ukupno milijun kuna kroz 20 donacija udrugama, odgojno-obrazovnim ustanovama, sportskim klubovima, kulturnim institucijama usmjerenim prema mladima diljem Hrvatske. 

Na tiskovnoj konferenciji uručena je prva u nizu od 20 donacija u vrijednosti od 50 tisuća kuna Društvu Naša djeca Zabok. Logopedski kabinet u Zaboku jedini je na području Krapinsko-zagorske županije, a donacija je namijenjena za kupnju novog logopedskog uređaja i unapređenje rada logopedskog centra. Prisutnima se obratila i gđa. Tamara Miletić Damjanović, logopedica društva i istaknula kako iz godine u godinu raste broj djece s određenim problemima u govoru. Ranim detektiranjem većina problema može se ukloniti, pri čemu će ovaj uređaj biti od iznimne koristi. Miletić je istaknula kako se nada da će ova akcija potaknuti i ostale gospodarske subjekte, ali i pojedince da se osvrnu oko sebe i vide na koji način mogu pomoći unaprjeđenju kvalitete života svih nas. 

"Akcijom smo željeli poručiti kako je naša obveza i dužnost usmjeravati mlade na njihovom životnom putu i omogućiti im uvjete za razvijanje svih njihovih potencijala. Pravilan razvoj mladog čovjeka kao nositelja zajedničkog prosperiteta bitan je za budućnost svih nas", pojasnila je gđa. Mladenka Grgić, predsjednica Nadzornog odbora Euroherc osiguranja. 

Dr.sc. Damir Zorić, predsjednik Uprave Euroherc osiguranja rekao je: "kako su se kao dobar susjed malo osvrnuli oko sebe i uz malo truda pronašli tople ljudske priče i neograničen entuzijazam u našim sredinama – ljude koji oko sebe okupljaju mlade, potiču ih na kvalitetno korištenje slobodnog vremena, kreativnost, humani rad, i koji šire entuzijazam, pozitivnu energiju i potiču neke danas pomalo izgubljene vrijednosti". 

Akcijom se želi potaknuti mlade na aktivno i kreativno provođenje slobodnog vremena te potaknuti njihovu aktivnu ulogu u društvu. Sredstva su namijenjena poboljšavanju uvjeta rada i provođenja aktivnosti. 


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message