Pametna kuna

Komentari 2

5 čitatelja koji su osvojili knjigu "Moć uvjeravanja" su...

5 čitatelja koji su osvojili knjigu "Moć uvjeravanja" su...

Tko je bio - najuvjerljiviji? Čiji komentar nas je uvjerio u činjenicu da njemu ili njoj moramo pokloniti jedan od 5 primjeraka ove odlične knjige? Saznajte u nastavku

Svi mi poznajemo ljude koji su nevjerojatno uvjerljivi. Uz šarm bez truda, na neki način uvijek iznova uspijevaju osvojiti naše povjerenje, zanimanje i podršku. Je li to urođeni dar? Je li sve to obmana? Ne, to je umijeće uvjeravanja koje i vi možete naučiti. U svijetu neprekidne poplave informacija vještina izgrađivanja mosta međusobnog razumijevanja postaje sve važnija i teža. Prava komunikacija uključuje povjerenje, integritet i empatiju. Knjiga "Moć uvjeravanja" govori o načinu razvijanja i primjene ovih vještina. 

Svoj primjerak ove odlične knjige osvojili su:

Dobitnici/dobitnice će o osvajanju nagrade biti obaviješteni telefonskim putem. U nastavku saznajte nešto više knjizi.

"Moć uvjeravanja"

Knjiga ''Moć uvjeravanja'', autora Jamesa Borga, u izdanju Veble commerce-a govori o umijeću uvjeravanja koje i vi možete naučiti. Na temelju godina analiziranja ponašanja i mentalnih sklopova najuvjerljivijih ljudi, knjiga ''Moć uvjeravanja'' vam donosi čaroliju za svladavanje umijeća uvjeravanja - krajnjeg načina za postizanje uspjeha u radu i životu. 

Više o knjizi na službenoj stranici izdavačke kuće Ljevak.