Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 3

Donosimo pregled nižih cijena hotela u posezoni!

Donosimo pregled nižih cijena hotela u posezoni!
1

Želite provesti godišnji odmor uz obalu, ali ne želite potrošiti puno novaca na gradske gužve? Saznajte koliko su niže cijene udobnih hotela tijekom posezone

VIDEO

Godišnji odmor ne morate nužno provesti odmarajući se na prepunoj plaži uz buku ljudi koji žele iskoristiti sve slobodne dane tijekom srpnja i kolovoza. Sunčanih razdoblja ima i tijekom lipnja i rujna, kada su plaže gotovo slobodne, a ujedno su i niže cijene namirnica u većini trgovina. Znatnu razliku u vašem džepu također ćete osjetiti ako se odlučite za smještaj u hotelima koji u posezoni imaju mnogo niže cijene nego tijekom ljetnih mjeseci. 

Prema podacima turističkih agencija, najviše su traženi hoteli s wellnessom i dodatnim sadržajima te animacijama za djecu i mlade. Najprodavaniji su aranžmani za hotele u Rapcu, Puli, Malom Lošinju i Šibeniku pa vam stoga donosimo pregled cijena smještaja u hotelima s tri zvjezdice u ta četiri grada tijekom podsezone.  


  • Rabac - Hotel Hedera uz ponudu soba s pogledom na more ima najvišu cijenu tijekom srpnja i kolovoza kada ona iznosi 540 kuna, dok su najniže cijene tijekom ožujka, travnja i svibnja. Tako ćete za period od 2. ožujka do 4. travnja, od 11. do 28. travnja te od 6. listopada do 3. studenog izdvojiti 296.50 kuna za noćenje po osobi. Nešto malo skuplji je period od 4. do 11. travnja, od 28. travnja do 26. svibnja te od 22. rujna do 6. listopada kada iznosi 342 kune po osobi. Uz ponudu fitnessa i wellnessa, hotel sadrži unutrašnji i vanjski bazen te animacijske programe za djecu i večernju glazbu.
  • Pula - Hotel Aurora  od 1. siječnja do 30. lipnja te od 1. rujna do 31. prosinca nudi uslugu noćenja uz doručak po osobi što iznosi 310 kuna, a polupansion po osobi košta 380 kuna. Cijene vrijede za više od dva noćenja, dok se cijena za samo jednu noć uvećava za 11%. Noćenje i doručak po osobi tijekom najposjećenijih mjeseci, u srpnju i kolovozu, koštaju 435 kuna, a polupansion 505 kuna. Osim što je u hotelu dozvoljeno držanje kućnih životinja, tamo vas očekuju zabavne večeri uz živu glazbu, restoran, sauna, vanjski bazen te zatvoreni parking koji je poželjan tijekom jesenskih i zimskih mjeseci.
  • Mali Lošinj - Hotel Manora sadrži restoran i bar, saunu, fitness te vanjski bazen. U svemu tome možete uživati ako u periodu do 24. ožujka do 25. svibnja te od 8. rujna do 14. listopada platite 444 kune za jednu, a 666 kuna za dvije sobe. Jednosoban smještaj će vas u periodu od 26. svibnja do 29. lipnja koštati  592 kune, a dvosoban 814 kuna. Hotel sadrži i posebnu ponudu koja se odnosi na smještaj u periodu od 24.ožujka do 25.svibnja te između 15. rujna i 14. listopada kada za 7 dana smještaja platite njih 6, a za 14 dana platite 12. Tijekom srpnja i kolovoza za jednosobni smještaj izdvojit ćete 814 kuna, a za dvosoban 1110 kuna.
  • ŠibenikHotel Jakov udaljen je samo 50 metara od mora te sadrži vanjski bazen s morskom vodom. Cijena po osobi u periodu od 1. travnja do 12. svibnja te od 30. rujna do 20. listopada iznosi 289 kuna. Smještaj od 13. svibnja do 16. lipnja te između 9. i 29. rujna košta 340 kuna. Najskuplji smještaj je od početka srpnja do kraja kolovoza kada iznosi 500 kuna. Hotel još sadrži i restoran te dječje igralište.

Odluka je na vama

Cijena smještaja u hotelu u Rapcu tijekom sezone iznosi 540 kuna po osobi, dok je tijekom podsezone najniža ona od 296.50 kuna. Smještaj u pulskom hotelu tijekom sezone je 435 kuna, a tijekom podsezone 310 kuna. Slično vrijedi i za polupansion koji tijekom srpnja i kolovoza košta 505 kuna, a tijekom podsezone 380 kuna. U Malom Lošinju za jednosobni smještaj u hotelu treba izdvojiti 814 kuna, a za dvosoban 1110 kuna tijekom sezone. Najniže cijene tijekom podsezone su 444 kune za jednu, a 666 kuna za dvije sobe. Cijena smještaja u Šibeniku tijekom sezone je 500 kuna, dok je najniža u podsezoni od 289 kuna po osobi. 

Najniža razlika u sezonskom i podsezonskom smještaju u ova četiri grada i hotela s tri zvjezdice je svakako u Puli i iznosi 125 kuna. Nešto viša razlika je u cijeni smještaja u Šibeniku te iznosi 211 kuna, a potom slijedi Rabac s razlikom od 243.50 kuna. Najviše novaca ćete uštedjeti ako se u podsezoni uputite u hotel u Malom Lošinju gdje je jednosobni smještaj za čak 370 kuna, a dvosobni za 444 kune  jeftiniji nego tijekom srpnja i kolovoza. Osim smještaja jednake kvalitete, ušteda je znatna ako odaberete hotel tijekom inače manje atraktivnih mjeseci. Iako možda neće biti prisutno sunce i njegove zrake, posjetiti možete i solarije koje nude hoteli. Daleko od ljetnih gužvi na plažama, osvježiti se možete u hotelskim bazenima te hladnim pićima iz bara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…