Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Nađite sve za vaš dom na Zagrebačkom Velesajmu

Nađite sve za vaš dom na Zagrebačkom Velesajmu
1

Od 17.04. do 21.04. na Zagrebačkom velesajmu održava se grupa međunarodnih sajmova srodnih tema što uključuje opremanje doma od temelja do krova.

Graditeljstvo – 36. Međunarodni sajam građenja i opremanja

Biam – 21. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata

Obrtništvo – 54. međunarodni sajam obrtništva

Zavarivanje – 24. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite

Sajam Graditeljstva najznačajniji je poslovni događaj graditeljske struke u Hrvatskoj i regiji jer na jednom mjestu okuplja vodeće domaće i svjetske proizvođače građevinskog materijala, opreme i mehanizacije te mnogobrojne poslovne ljude. Sajam se već tradicionalno održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Republike Hrvatske. 

Svojom dugogodišnjom tradicijom i uspješnom organizacijom sajmovi Biam - Zavarivanje su se potvrdili kao najznačajniji poslovni događaj ove industrijske grane u Hrvatskoj. Ovi sajmovi na jednom mjestu pružaju uvid u najnovija tehnološka rješenja na području alatnih strojeva, zavarivanja i antikorozivne zaštite te su zbog toga postali nezaobilazno mjesto i vrijeme intenzivnih poslovnih susreta, proizvođača, stručnjaka i poslovnih ljudi na ovom području.

Graditeljstvo, Biam i Zavarivanje smješteni su u paviljone 7, 8a i 9.

Obrtnici, mali i srednji poduzetnici u Hrvatskoj imaju svoje mjesto okupljanja upravo na sajmu Obrtništva. Sajam se i ove godine održava uz punu potporu Hrvatske obrtničke komore te Ministarstva i poduzetništva i obrta. Posjetitelji će moći vidjeti najveću nacionalnu izložbu hrvatskog obrtništva u paviljonu 8 od proizvoda hrane i alkoholnih i bezalkoholnih pića, suvenira, strojeva, alata, uređaja za solarno grijanje, brodske opreme, metalnih proizvoda i galanterije, stolarije, građevinske opreme, itd.

Izložbeni prostor imat će i Hrvatska obrtnička komora kao i  prateće gospodarske partnerske institucije kao što je Ministarstvo poduzetništva i obrta;  Hrvatska gospodarska komora; HAMAG, HBOR, Hrvatska akreditacijska agencija; Hrvatski zavod za zapošljavanje; Državni zavod za intelektualno vlasništvo; Državni zavod za mjeriteljstvo; Hrvatski zavod za norme, Hrvatski savez zadruga, Hrvatski savez obrtničkih zadruga, Obrtničko učilište.

Iz inozemstva izlagat će Privredna komora Beograd te Obrto-podjetniška  zbornica Slovenije.

Od događanja u stručnom programu izdvajamo OBRTNIČKI FORUM, tradicionalni susret obrtnika i predstavnika Vlade Republike Hrvatske, sa aktualnom temom „Poticaji obrtništvu za oporavak  gospodarstva“ u organizaciji Hrvatske obrtničke komore i Zagrebačkog velesajma. Ministarstvo poduzetništva i obrta dodijeliti će nagradu „Vrijedne ruke“, tradicionalnu nagradu najboljem obrtniku za najbolji proizvod.

ATRAKCIJE ZA POSJETITELJE: Radionice, promotivne prodaje proizvoda obrtnika, modne revije, „Dani Županijskih komora“, promocija obrtničkih zanimanja, Izložba tradicijskih obrta demonstracije proizvoda i usluga

Više na: www.zv.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode