Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 3

Odabrali smo dobitnike Lidlovih paketa kozmetike!

Odabrali smo dobitnike Lidlovih paketa kozmetike!
1

Cien kozmetički paketi prava su stvar za svakoga tko želi dobiti više za svoj novac. Odabrali smo dobitnike, saznajte jeste li i vi među njima!

VIDEO

Stil življenja, prehrambene navike, međuljudski odnosi, ali i vremenske prilike uvelike utječu na stanje našeg najvećeg organa – kože, a onda i kose. Upravo zato posebnu pažnju treba usmjeriti odabiru adekvatnih proizvoda za njegu. Taj je izbor ponekad otežan u mnoštvu preparata za brigu o tijelu pa postići pravi omjer cijene i kvalitetepostaje pravi izazov. Kako bi Vam olakšao odluku, Lidl u svojoj ponudi nudi kompletnu kozmetičku liniju poznate trgovačke marke Cien. 

Dobitnici nagrada su:

Ženski paketi kozmetike:

  • Nataša Rastovski Radenić iz Mošćenice
  • Marica Kranjčić iz Zagreba
  • Denise Tišljar iz Ivanca
  • Ines Marković iz Zadra
  • Marcela Parić iz Zagreba

Muški paketi kozmetike:

  • Tomislav Brašnov iz Velike Trnovitice
  • Vesna Ferenčak iz Siska
  • Damir Špoljar iz Kloštara Podravskog
  • Dragutin Andrić iz Splita
  • Josip Šestanj iz Valpova

Dobitnici će o osvajanju nagrade biti obaviješteni telefonskim putem. U nastavku saznajte više o nagradi.  

Kozmetika Cien

U ženskom Cien paketu nalaze se proizvodi čije se specifikacije nalaze u nastavku:

  • Provitamin šampon za kosu daje kosi vidljivo više volumena, vitalnosti i elastičnosti čineći kosu vidljivo jačom. Također njeguje i ravna suhu i oštećenu kosu te olakšava češljanje i razvija zdraviji sjaj. 
  • Provitamin regenerator za kosu njeguje i ravna suhu i oštećenu kosu te olakšava češljanje i razvija zdraviji sjaj. 
  • Krema za ruke sadrži učinkovitu formulu s posebno prilagođenim sastavom vitamina koji čuva kožu od isušivanja. Brzo se upija i ostavlja ugodan osjećaj na koži.
  • Odstranjivač laka za nokte s pumpicom nježno i učinkovito uklanja lak za nokte, a pumpica sa zatvaračem praktična je za kućnu, ali i profesionalnu upotrebu. 
  • Krema za lice (Dnevna/Noćna) sadrži Liftan Intensive kompleks s Q10 i hijaluronskom kiselinom koji potpomaže prirodnu zaštitu kože, smanjuje dubinu bora i pri redovitoj primjeni smanjuje i nastajanje novih bora. Krema sadrži i visokovrijedne aktivne tvari koje daju koži vlagu i doprinose mekanom nježnom osjećaju na koži, a pogodne su za sve tipove kože. Dnevna krema ima posebnu kombinaciju UVA/UVB filtera (zaštitni faktor 4) i vitamina E koji štite kožu od prijevremenog starenja, a krema je idealna kao podloga za šminku.
  • Tekući kremasti sapun s posebnom njegujućom formulom mlijeka i meda idealan je za svakodnevno čišćenje normalne i suhe kože. PH je neutralan i izuzetno nježan za kožu. 
  • Gel za tuširanje sadrži kombinaciju sastojaka koja koži pruža potrebnu vlažnost s posebno razvijenim mirisom s eteričnim uljem pačulija koje oživljava i osvježava kožu. PH je neutralan i vrlo nježan za kožu. 
  • Losion za tijelo Sensitive losion za tijelo s uljem avokada i pathenolom razvijen je specijalno za njegu iznimno osjetljive kože. Lako se nanosi i brzo upija.

U muškom Cien paketu nalaze se proizvodi čije se specifikacije nalaze u nastavku:

  • Cien Men losion i vodica za njegu nakon brijanja umirit će Vašu kožu nakon brijanja i učiniti je mekanom i sjajnom.
  • Balzam za njegu nakon brijanja
  • Cien Men Roll on Surf dezodorans nježan je za kožu i omogućava  dugotrajnu zaštitu od znojenja.
  • Gel za tuširanje Cien Men Green kick  dermatološki je ispitan i proizveden u Njemačkoj. Gel Vašoj koži pruža potrebnu vlažnost, a istovremeno ju revitalizira i osvježava.
  • Šampon s ekstraktom hmelja nježno čisti Vašu kosu i daje joj čvrstoću, sjaj i volumen. Poboljšava strukturu kose. Provitamin B5 + B3 daju kosi snagu i elastičnost. Šampon je pogodan za sve tipove kose i dermatološki je ispitan. 
  • Cien Men Wet gel za kosu omogućuje Vam da oblikujete frizuru kakvu želite te kosu čini postojanom cijeli dan pružajući joj mokar izgled. 
  • Linija Cien uključuje preparate za njegu tijela, lica, ruku i kose, a kako ugodni i mirisni proizvodi za njegu odavno više nisu rezervirani samo za žene – unutar Cien linije nalazi se i zaokruženi asortiman proizvoda za muškarce, Cien Men. Linije za žene i muškarce uključuju šampone, regeneratore, preparate za oblikovanje kose, proizvode za čišćenje lica i tijela, kreme za tijelo, lice i ruke, odstranjivače laka za nokte, dezodoranse i mnoge druge proizvode. Svi Cien proizvodi dermatološki su ispitani, o kvaliteti kozmetičke linije govori i činjenica da je u potpunosti proizvedena u Njemačkoj, a proizvodi su testirani u Institutu dr. Schrader. Ova Lidlova kozmetika za njegu napravljena je na bazi patentiranih sastojaka te je pogodna za sve tipove kože i kose, a posebnom kombinacijom sastojaka pruža njegu i zaštitu. Cien preparati su sigurni, učinkoviti i vrlo povoljni. 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija