Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Opreznim telefoniranjem 'skrešite' mjesečne račune

Tijekom mjeseca najviše se troši na telefoniranje, pokazuje istraživanje. Odabirom odgovarajuće tarife možete uštedjeti i do 15 posto na mjesec

PHOTOS
Foto: PHOTOS
1 komentara

Tijekom mjeseca najviše se potroši na telefoniranje, pokazuje istraživanje. No odabirom odgovarajuće tarife možete uštedjeti i do 15 posto na telefonskim računima. Prije no što potpišete ugovor s telekomunikacijskom tvrtkom, prikupite sve informacije kako biste bili sigurni da je ta ponuda zaista najpovoljnija za vas. Raspitajte se koje sve usluge dobivate u sklopu redovite mjesečne pretplate i postoje li dodatne naknade i troškovi na koje vas nisu upozorili. Također, budite racionalni u kupovini najnovijih tehnoloških čuda kao što su novi modeli računala, televizora, mobitela ili MP3 playera. Neka potrošnja na tehniku bude u skladu s vašim stvarnim potrebama, a ne slijepom robovanju tehnološkim trendovima.

JEDITE KOD KUĆE
Uvečer je najlakše naručiti gotovu hranu dostavom ili otići u restoran. No i za hranjiv, ukusan obrok katkad je potrebno samo pola sata ako svi ukućani pomognu u pripremi hrane.

"NE BRANDOVIMA"
Pronađite kvalitetne proizvode “bezimenih” proizvođača koji se od skupih brandova najčešće razliku samo po cijeni ili neuglednijoj ambalaži. Ako već želite marke, čekajte sniženja.

PREPAID USLUGE
Izbjegavajte plaćanje unaprijed jer tvrtke time uzimaju vaš novac i prije nego što ispune svoje obveze. Dobro proučite što sve plaćate te ima li kakvih dodatnih naknada i provizija.

"NAJVIŠE ŠTEDIM NA KOZMETICI"
Obitelj smo koja ne štedi na hrani jer nemamo vremena obilaziti trgovine u potrazi za jeftinijim proizvodima, objašnjava Danijela Dvornik, studentica glazbenog menadžmenta. No ne robuje skupim markama ni kozmetici. Kaže da je isprobala i skupe i jeftine proizvode i svi imaju jednak učinak.

"UGRADILA LIMITATORE ZA STRUJU"
Vesna Škare Ožbolt prešla je na jeftiniji način komuniciranja SMS-ovima kako bi manje trošila.
- Ugradili smo limitatore za struju jer nemamo običaj gasiti svjetla po kući - otkriva predsjednica DC-a. Kozmetiku kupuje u trgovinama s nižom maržom kako bi prošla što jeftinije.

"IZBJEGAVAM TRGOVAČKE CENTRE"
Kad počnem puniti kolica, nemam mjere i nisam nimalo racionalan. Zato izbjegavam velike trgovačke centre i šoping prepuštam supruzi, kaže bivši nogometaš Igor Štimac. Otkriva i kako je prije kupovao garderobu a da nije gledao cijenu. Tako je nagomilao odjeću koju ne nosi te sada promišljenije kupuje.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message