Pametna kuna

Komentari 86

Pametna kuna vam poklanja 4 prekrasna adventska izleta

Pametna kuna vam poklanja 4 prekrasna adventska izleta

Razdoblje Adventa odlična je prilika za putovanja ili, ako nemate previše vremena na raspolaganju, izlete. Pametna kuna vam poklanja 4 prekrasna adventska izleta

"Svijet je knjiga, a oni koji ne putuju pročitali su samo jednu njenu stranu", rekao je jednom davno Sveti Augustin. Shodno tome priuštite si jedan od jednodnevnih izleta koje poklanjamo u suradnji s turističkom agencijom Atlas.

Advent na Bledu - Zimska idila na čarobnom jezeru

Želite li na jedan dan pobjeći od užurbane svakodnevnice? Uživajte u prekrasnoj prirodi i čistom zraku najljepšeg ledenjačkog jezera u ovom dijelu Europe! Kao u bajci, samo jezero okruženo je šumama i planinama, a u sredini se smjestio tajnoviti otočić Bled. Doživite ovu prirodnu oazu mira i tišine i uvjerite se zašto je baš Bled toliko čuvan prirodni biser susjedne Slovenije.

Čokoladni advent u Opatiji - Najslađi adventski izlet

Čokoljupci pozor! Naša “kraljica Jadrana” biti će danas posebno slatka. Uživajte u čokoladi koja teče u potocima, tortama, pralinama, čokoladnim napitcima punjenim čokoladama vrhunskih majstora… Pogađate, riječ je o festivalu čokolade u Opatiji. Znate li priču o nastanku prve čokolade? Ili tajne njezine pripreme? Doživite ovaj najslađi adventski dan u godini! 

Za više informacija nazovite besplatni broj 0800 99 98.

Advent u Zagrebu - Čarolija božićnog shoppinga

Za put u Zagreb poklanjamo izlet za 2 osobe s polaskom iz Rijeke i izlet za 2 osobe s polaskom iz Osijeka.

Za više informacija nazovite besplatni broj 0800 99 98.

Advent u Varaždinu - Izlet u grad anđela

Ulice i trgovi naše barokne prijestolnice ispunit će vedrina i brojni sadržaji adventskog duha! Znate li zašto Varaždin nazivaju “malim Bečom”? Ili zašto je poznat kao grad anđela? Prekrasne dekoracije, mirisi kuhanog vina, punča i prigodnih slastica, drvene kućice sa nakitom i suvenirima doprinjet će čarobnoj atmosferi i bajkovitosti Božića, a očekuje vas i iznenađenje na tajnoj lokaciji!

Za više informacija nazovite besplatni broj 0800 99 98. 

Dobitnica izleta na Bled je...

Dobitnica izleta na Bled je Marina Šilobod iz Svetog martina pod Okićem! Čestitamo! Njezin odgovor: "Bled bih voljela posjetiti iz jednog razloga a to je zato jer mi je jednom prilikom dragi rekao da će me  tamo zaprositi ako do toga dođe :) Baš me zanima kakav poticaj bi mu bila ova nagrada."

Dobitnik izleta u Opatiju je...

Dobitnik izelta u Opatiju je Marko Kadum iz Zagreba! Čestitamo! Njegov odgovor: "Bio sam samo jednom u Opatiji i zapamtio sam je zauvijek-nažalost po stravičnoj zubobolji. Ovo je druga prilika tom drugom gradu. I da se osvetim tom zubu s onim što najviše mrzi-čokoladom!"

Dobitnica izleta u Varaždin je...

Dobitnica izleta u Varaždin je Ida Podgajski iz Zagreba! Čestitamo! Njezin odgovor: "Varaždin bih voljela posjetiti jer mislim da nema bolje kombinacije od baroknih građevina u božićnom duhu!"

Dobitnici izleta u Zagreb su...

Dobitnici izleta u Zagreb su Mario Kapetanović iz Osijeka i Diana Ernečić! Čestitamo! Mariov odgovor glasi: "Zagreb - volio bih posjetiti Božićni ulični sajam u Zagrebu, obići parkove, trgove, prošetati sa suprugom prekrasno okićenim glavnim gradom lijepe naše, provozati se uspinjačom..."

Dianin odgovor glasi: "Želim posjetiti Zagreb kako bi promijenila svakodnevnicu te uživala u adventskom ugođaju."