Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Posjetite top predavanja na WinDays13 konferenciji

Posjetite top predavanja na WinDays13 konferenciji
4

WinDays13 aplikacije omogućit će jednostavnije snalaženje na konferenciji i pretragu predavanja, pa i informacije o vremenskoj prognozi ili plaćanju parkinga

Januszkiewicz, Minasi, Benko, Asfour, Garelli… To su samo neka od imena koje vrijedi zapamtiti i poslušati njihova predavanja na ovogodišnjoj WinDays konferenciji u Umagu. Informacije o ovim top predavanjima ili svim ostalim predavanjima kao i informacije u kojoj su dvorani, pa čak i kakvo će biti vrijeme, mogućnosti plaćanje parkinga i slično sudionici će moći pratiti i na Microsoftovim WinDays13 aplikacijama. Radi se o aplikacijama za računala pokretana Windows 8 te pametne telefone pokretane Windows Phone 8 operativnim sustavom, a moguće ih je preuzeti besplatno u Windows trgovini odnosno Windows Phone trgovini

"Computer Fraud: Best Practices", naslov je predavanja Paule Januszkiewicz koja će govoriti o o opasnostima koje vrebaju u zakutcima interneta, ali i na popularnim web odredištima poput Facebooka i Twittera. Po nešto za svakoga: malware, ponašanje botneta, lažne investicije, krađe kreditnih kartica i Zeus. Njezino drugo predavanje je "Stronghold to Strengthen: Advanced Windows Server Hardening" za sve koji od mreže žive i rade, a govorit će o jačanju sigurnosti servera, internetskih servisa, ali i same hardverske infrastrukture. 

Mark Minasi je naslovio svoje predavanje "The New Windows: What to Do, and When to Do It" i govorit će o isplativosti nadogradnje na Windows 8. Je li vrijeme da SANove zamijenimo Storage Spacesima, čekati ili ne čekati Service Packove, hoće li novi touch orijentirani Windowsi poskupiti troškove čišćenja staklenih površina u vašoj kompaniji? 

Naše gore list u dalekoj Americi, Hrvoje Benko u svom predavanju demonstrirat će niz projekata temeljenih na tehnologiji sličnoj Kinectu, ali objasniti i što je to Microsoft Research, na čemu rade i koje su dugoročne posljedice trenutnog rada Microsoft Research odjela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U poslovnom dijelu konferencije predavanje koje ne treba propustiti je ono profesora Tamima Asfoura koji će govoriti o inteligentnim cyborg menadžerima. Da je hrvatski pojam znanstvene fantastike ponešto drugačiji od svjetskog, pokazat će predavanje tog vodećeg europskog stručnjaka za automatizaciju i robotiku. 

Također, profesor Stephane Garelli u svom predavanju "IMD: Mastering s new reality: a competitiveness outlook for 2013 and beyond" pojasnit će zašto je Hrvatska 57. od 59 zemalja na listi Godišnjaka svjetske konkurentnosti, što možemo učiniti da napredujemo na listi i što trebamo učiniti u digitalnom dobu da krenemo u smjeru razvoja. Predavanje o konkurentnosti, budućnosti i napretku koji možemo ostvariti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.