Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 3

Pronađite posao koji vam najbolje odgovara

Pronađite posao koji vam najbolje odgovara
1

Želite li pronaći svoje pravo mjesto u poslovnom svijetu, ne polazite od pretpostavke da vas prati loša sreća i nemojte sebe uspoređivati s drugima

VIDEO

Neki sretnici već vrlo rano u životu znaju što žele postati. Još u djetinjstvu odabiru svoje buduće zanimanje i vrlo rano imaju razrađenu viziju svoje poslovne karijere. Oni koji znaju što žele uspjevaju svoje snove pretvoriti u stvarnost. Za razliku od njih mnogi i nakon višegodišnjeg rada osjećaju da nisu pronašli onaj pravi posao iz snova koji ih ispunjava i čini sretnima. Ako vam se čini da su svi osim vas uspjeli uhvatiti dobar vjetar u leđa i da su svi oko vas uspješni poslovni ljudi koji su zadovoljni svojim poslom i svojom karijerom, tada se zasigurno pitate zašto vaša lađa koja vodi ka poslovnom uspjehu već godinama stoji nasukana na sprud. Želite li pronaći svoje pravo mjesto u poslovnom svijetu, ne polazite od pretpostavke da vas prati loša sreća i što je najvažnije nemojte sebe uspoređivati s drugima, jer upravo je takvo razmišljanje sjeme nesreće iz kojeg će se razviti osjećaj beznađa i očaj.
Ako se ujutro budite zadovoljni i motivirani za odlazak na posao, to znači da ste čak 70 do 80 % zadovoljni svojim radnim vremenom i plaćom koju primate. Ukoliko ste svojim poslom zadovoljni manje od 70 %, vrijeme je da potražite drugi posao i promjenite radnu sredinu.
1. Pravi strateški koraci povećat će šanse za poslovni napredak. Važno je otkriti koji je posao najveći izazov za vas.
2. Odlučite li napraviti korak dalje, nemojte odmah dati otkaz jer dok ne nađete novi posao treba živjeti i plaćati režije.
3. Prije no što napustite sadašnji posao, razradite strategiju. Planski i sustavno pronađite put do svog idealnog posla.
4. Planirate li pokrenuti vlastiti posao, budite svjesni konkurencije i realno proalnalizirajte vlastite potencijale.
5. Mijenjate li posao razmislite imate li dovoljno novca da izdržite najmanje 18 mjeseci prijelaznog roka do novog posla.
6. Testirajte vlastitu osobnost i odredite svoju snagu i sklonosti. Uz razrađen pristup krenite u osvajanje posla iz snova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang