Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Saznajte super osobine bijele boje u uređivanju interijera

Saznajte super osobine bijele boje u uređivanju interijera
25

Uređivanje interijera uvijek predstavlja zadovoljstvo i svatko želi svoj dom urediti na najbolji način kako bi povećali zadovoljstvo življenja

Bijela boja već nekoliko godina zauzima istaknuto mjesto u najnovijim trendovima za opremanje interijera, a pojavljuje se posvuda: u namještaju, sjedećim garniturama, rasvjeti, tekstilnim oblogama, prostirkama, itd. Bijela je jedna od rijetkih boja za koju možemo reći da je uvijek u trendu i da bez obzira na svoju vizualnu neutralnost, stvara dojmljive efekte u prostoru, koji se najčešće osjećaju kroz eleganciju, luksuz ili praktični minimalizam. 

Bijelu boju jednostavno morate voljeti i to iz više razloga. Osjećaj besprijekorne čistoće i prozračnosti, koji se osjećaju u njezinom prisustvu, ne može stvoriti ni jedna druga boja. Osim svog vlastitog prostornog izražaja, bijela boja se odlično kombinira sa svim ostalim bojama i to na način da međusobno ističu jedna drugu. Ako vam dosadi interijer ispunjen bijelom bojom, efektne promjene možete vrlo lako postići uvođenjem detalja u drugim bojama.

Plava i bijela - hit boje

Najnoviji trendovi su uz bijelu boju visoko pozicionirali plavu pa su kombinacije ovih dviju boja pravi hit. Posebno osvježavajuće se uklapaju u interijere, ali i eksterijere s ljetnim ozračjem. Kombinacija bijele sa svim nijansama plave je vrlo efektna, a ovisno o intenzitetu i tonu plave, više ili manje prilagođena različitim prostorima i njihovim namjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za izrazito moderan ugođaj prostora, kombinirajte bijelu i petrolej plavu, koja je inače vrlo specifična zbog svog prigušenog tona. Bijela će je potpuno otvoriti i naglasiti. Efektne kombinacije možete postići u dnevnim boravcima i blagovaonicama kombinirajući bijele i petrolej plave elemente sjedećih garnitura (dvosjed ili trosjed u jednoj, a fotelje u drugoj boji) ili konstruktivnog i tapeciranog dijela stolaca ili klupa, koje su postale izrazito popularne. 

Bijela i tirkizna - idealna ljetna kombinacija

Kombinacija bijele i tirkizno plave preporučljiva je na način da je bijela dominantna, a tirkizna prateća boja u prostoru. To je tipična ljetna kombinacija, koja podiže raspoloženje i naglašava opuštajući ugođaj. Tirkiznu provucite kroz detalje kao što su dekorativni jastučići na klub garniturama, krevetima kao diskretnu prugu ili uzorak na zastorima ili zavjesama, manjim podnim prostirkama, tabureima i ostalim dekorativnim predmetima, koje možete postaviti na različite pozicije u prostoru. 

Bijela boja u kombinaciji sa svijetlo plavom odličan je odabir za dječje i spavaće sobe u kojima se traži svojevrsna dinamika kroz odnos boja, ali i opuštajući ugođaj. Kombinacija fronti ili korpusa namještaja u ovim bojama uz dodatak dekorativnih tkanina, zavjesa, zastora, prekrivača i jastučića, naglasit će njihov međusobni odnos.  

Za rustikalne ugođaje, preporučujemo kombinaciju bijele i tamno plave boje. Bijela drvena kuhinja, oplemenjena tkaninama, koje su kombinacija ovih dviju boja ili uzoraka u tim bojama, bit će izuzetno ugodna za boravak, druženje i konzumiranje hrane. Rustika stvara konkretne ugođaje, koje kontrast bijele i tamno plave dodatno potvrđuje. 

Osim trendovske kombinacije s plavom, bijelu kombinirajte sa svim drugim bojama: ljubičastom, srebrnom, smeđom, sivom,... i zasigurno nećete pogriješiti!

Ponudu možete pronaći u Centru namještaja Solidum na Jankomiru u Zagrebu, Škorpikova 11, gdje je preko 60 trgovina namještajem, dekorima, rasvjetom i pratećom opremom, svaki dan od ponedjeljka do subote 9 – 21 h, nedjeljom  10-16 h. Osigurane su brojne pogodnosti za posjetitelje, akcije, pokloni a posebno su atraktivne vikend akcije uz popuste do 50%. Prijavite se na Solidum newsletter i saznajte na vrijeme sve novitete i posebne ponude. Više na www.solidum.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang