Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Saznajte više o natječaju "Pametnom idejom do uspjeha"

Znate li da je poduzetnik jedan od najvažnijih ekonomskih resursa i da svaki sedmi čovjek ima karakteristike dobrog poduzetnika?

Thinkstock
Foto: Thinkstock
6 komentara

Znate li da je poduzetnik jedan od najvažnijih ekonomskih resursa i da svaki sedmi čovjek ima karakteristike dobrog poduzetnika? Pametna kuna donosi vam iznenađenje -  'Pametnom idejom do uspjeha'. O čemu se točno radi? Saznajte u nastavku.                                      

'Pametnom idejom do uspjeha' prvi je online nagradni natječaj koji za cilj ima razvoj poduzetništva, kao jednog od najvažnijih segmenata razvoja svakog društva. 

Poslovne ideje koje biste željeli pretočiti u uspjeh možete nam slati od danas do 9.10.2011. i tako doći u priliku osvojiti neke od vrijednih nagrada.

Natječaj je podijeljen u tri faze:

1. Prikupljanje poslovnih ideja

2. Žiri će izdvojiti zanimljive ideje i postaviti dodatne zadatke ( u skladu sa prirodom, konkretne, poslovne ideje) sudionicima koji su ušli u uži izbor. Žiri će na temelju realizacije tih zadataka odabrati tri finalista.

3.  Finalisti će prilikom prvog susreta sa žirijem dobiti tjedni zadatak za ispunjavanje određenog dijela poslovnog plana te će svoj tjedni zadatak morati prezentirati na svakom idućem susretu sa žirijem . Žiri ocjenjuje njihove tjedne zadatke te nakon završnog zadatka "prezentacija sažetka poslovnog plana", odabire pobjednika.

Prvi krug počinje javnim pozivom i objavljivanjem prijavnice za natječaj 'Pametnom idejom do uspjeha', a u natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni, poslovno sposobni, državljani Republike Hrvatske koji zadovoljavaju uvjete propisane u pravilima natječaja.

Kriteriji za odabir ideje?

Očekujemo kreativnost, inovaciju, ostvarivost, razumijevanje i tržišni potencijal vaše ideje, a posebno nas vesele ideje koje imaju izvozni potencijal. Nije važno radi li se o proizvodu ili je u pitanju usluga. Ako mislite da znate kako svoju ideju učiniti isplativom - prijavite se!

Stručni žiri i brojni suradnici

Kao što svi znamo, nije problem doći do ideje za projekt, već je pravi izazov provesti tu ideju u djelo.  Pomoći ćemo vam u tome. 'Pametnom idejom do uspjeha' je prilika za sve koji imaju znanje, kreativnost i želju da ostvare svoj poduzetnički san. Ukoliko upravo vaša ideja odgovara zahtjevima stručnog žirija, imate priliku života u kojoj možete svoju ideju, ali i svoj život – obogatiti brojnim kontaktima, vještinama i znanjima. Naučite s nama – kako se posao podiže, razvija i kako se, naravno, ostvaruje uspjeh. 

Naš žiri čine jedni od najuspješnijih predstavnika poslovnog i poduzetničkog svijeta u Republici Hrvatskoj. To su: Tanja Pureta (Ramiro), Dario Palčić (Volksbank Hrvatska), Zoran Đorđević (Visoka Poslovna škola Cotrugli), Željko Kovač (Centar za poduzetništvo Zagreb) i Donald Mudrinić (Vipnet Hrvatska).

Zašto "Pametnom idejom do uspjeha"?

Svrha projekta je u tri faze, kroz aktivnu komunikaciju  s relevantnim stručnjacima, ali i vama, čitateljima portala, stvoriti novi poduzetnički pothvat i  razvijati kulturu poduzetništva. Svaki tjedan moći ćete pratiti projekte na našoj stranici popraćene kroz članke, reportaže i intervjue sa stručnjacima koji nam pomažu rasvijetliti pojam poduzetništva u svom pravom značenju.

Ciljevi projekta:

- Propagiranje i razvoj poduzetničke kulture koja je nužan preduvjet za uspješno bavljenje poduzetništvom i boljitak svakog društva

- Povezivanje banaka, poslovnih stručnjaka i poduzetnika s ciljem dobivanja više informacija, konkretnih znanja i suradnje

- Populariziranje poduzetništva kao pozitivan odgovor na izazove današnje ekonomske situacije

Pridružite nam se na Pametnoj kuni, ispunite prijavnicu i prijavite svoju poslovnu ideju! Možda baš vaša ideja bude odabrana, a vama se pruži prilika za razvoj vlastitog posla o kojem ste oduvijek sanjali.


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message