Obavijesti

Pan izvagao 150 tona prijateljstva na Špancirfestu

Pan izvagao 150 tona prijateljstva na Špancirfestu
3

Na ovogodišnjem Špancirfestu Pan je pripremio kreativne i interaktivne zone osvježenja koje su posjetiteljima pružile zabavni ugođaj i iskustvo Pan okusa, ali i vrijedne nagrade.

Pan, kao službeno pivo Špancirfesta već desetu godinu zaredom, i ove je godine svim špancirerima ponudio mnoštvo osvježavajućih iznenađenja. Jedno od najatraktivnijih i posjetiteljima najzanimljivijih bila je Vaga prijateljstva na kojoj je, u deset dana trajanja festivala, izvagano čak 150 tona čistog prijateljstva. Naime, riječ je o aktivnosti namijenjenoj prijateljima (ili onima koji će to tek postati), koji su, kako bi osvojili nagrade, zajedničkim snagama morali dostići težinu od barem 300 kg. Vaga je bila smještena u samom centru zbivanja, na uglu Gajeve i Bakačeve ulice u Varaždinu i privukla je velik broj posjetitelja.

Svi željni osvježenja svoj su kutak, osim na brojnim Pan punktovima, pronašli i na Stančićevom trgu gdje je bio smješten Ventilator osvježenja, koji je, osim svježine, nudio i najzabavniju foto-uspomenu sa Špancirfesta. Na obližnjoj su se Pan pozornici  iz dana u dan izmjenjivali glazbenici poput Cinkuša, Rade Šerbedžije i Zapadnog kolodvora, Lačnog Franza, Pavela te ritmičnih Les Tambours du Bronx koji su rasplesali Staničićev trg.     

Pan bus vozi na After Špancir party 

Za sve one koji su zabavu nastavljali u kasnim noćnim satima, Pan je u okviru svoje akcije Nemoj piti i voziti osigurao besplatan prijevoz do lokacije na kojoj se održava After Špancirfest. Ruta Pan busa i ove je godine bila Trg slobode - sportska dvorana Arena – Trg slobode, a polasci s Trga slobode bili su svakih pola sata od 23.00 do 6.00 ujutro. Osim toga, svake je večeri na ulice Varaždina izlazila i ljupka Panova patrola koja je noćnim pticama nudila alko-testiranje te sve one s pozitivnim rezultatom upućivala na Pan bus i siguran prijevoz do After partyja. Na taj je način još jednom i u praksi naglašena važnost odgovornog konzumiranja alkohola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.