Obavijesti

Paneuropskom sveučilištu "APEIRON" dodijeljena nagrada

Paneuropskom sveučilištu "APEIRON" dodijeljena nagrada
5

Paneuropskom sveučilištu "APEIRON" dodijeljena nagrada "Europska kvaliteta za obrazovanje" u Oxfordu na 48. promociji nagrada "Socrates"

Organizacija "European Business Assembly" iz Oxforda dodijelila je Paneuropskom sveučilištu APEIRON iz Banje Luke europsku nagradu za kvalitetu u obrazovanju na 48. promociji nagrada "Socrates" koja se tradicionalno dodjeljuje tijekom Summita lidera u Oxfordu svake godine. 

Nagrade „Europska kvaliteta“ se dodjeljuju za postignuća i izvrsnost u različitim poljima javnog i društvenog života u zemljama istočne i jugoistočne Europe, Euroazije i Afrike.

Sveučilište APEIRON je ovo priznanje dobilo za "... sistem obrazovanja koji je preuzeo najbolje primjere obrazovnog procesa visokoškolskih ustanova u Europi, ali i kao priznanje za profesionalizam nastavnog osoblja, kvalitetu istraživačkog rada, te uvođenje i ostvarivanje međunarodnih standarda i programa...". Nagrada se sastoji od medalje, statue i povelje. U ime Paneuropskog sveučilišta ovo priznanje su na svečanoj dodjeli koja je održana 20. lipnja na Oxfordskom sveučilištu primili mr. Siniša Aleksić, direktor Paneuropskog sveučilišta i Darko Uremović, projektni menadžer za razvoj i predsjednik Upravnog odbora. 

Darko Uremović je također laureat nagrade “Ujedinjena Europa” koja se dodjeljuje kao “...najviše međunarodno priznanje za osobne zasluge u razvoju društvene zajednice, te osobnog doprinosa u razvoju europskih integracija...”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Medalje i povelje predstavnicima Paneuropskog sveučilišta su uručili prof. dr. Wil C. Goodheer, predsjednik Međunarodnog sveučilišta iz Beča i Rektorskog kluba Europe, te John Netting, direktor Europske poslovne skupštine i profesor na Magna Carta koledžu iz Oxforda.

Saznajte više na internet stranici  www.apeiron-uni.eu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora