Obavijesti

Pet prednosti pohrane osobne imovine u zlato kao investiciju

Pet prednosti pohrane osobne imovine u zlato kao investiciju
1

Plemenite kovine predstavljaju trajnu vrijednost, koja se kroz povijest dokazala postojanošću i povjerenjem

Čuvanje osobne likvidne imovine u zlatu i srebru ima pet značajnih prednosti.

Prepoznatljivost diljem svijeta

Investicijske poluge i kovanice od plemenitih kovina mogu se brzo i jednostavno pretvoriti u bilo koju svjetsku valutu bilo gdje u svijetu. Razlika između kupovnog i prodajnog tečaja investicijskih zlatnih poluga i kovanica usporediva je s razlikom između kupovnog i prodajnog tečaja bilo koje dvije valute.

Porezne olakšice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prilikom kupnje investicijskoga zlata (poluge i kovanice) ne plaća se nikakav porez. Također ne postoji ni porez na kapitalnu dobit od rasta cijene plemenite kovine.

Diskrecija

Kupnja zlata i srebra smatra se privatnom transakcijom. Država ne zahtijeva nikakvu posebnu papirologiju vezanu uz kupnju poluga i kovanica od plemenitih kovina sve dok to činite novcem koji ste pošteno zaradili i na njega platili porez.

Ne postoji rizik treće strane

U slučaju propasti banke u kojoj imate pohranjen svoj novac, država jamči da će vam biti vraćen polog koji nije veći od 100 tisuća eura. Dakle, za sve iznad zajamčenog iznosa postoji tzv. “rizik treće strane”. Prilikom kupnje fizičkog zlata i srebra i njegove pohrane u privatnom aranžmanu taj rizik ne postoji.

Trajna vrijednost

Zlato se kroz mnoga stoljeća dokazalo kao vjeran čuvar osobne imovine. Žuta plemenita kovina cijenjena je i vrijedna u svakoj eri, u svakom podneblju, na svakom meridijanu i paraleli.

Vrhunska usluga

Ukoliko i sami planirate barem dio svoje štednje pretvoriti u zlatne i srebrne poluge ili kovanice, preporučujemo da to učinite kod jednog od najuglednijih regionalnih brokera investicijskim plemenitim kovinama.

Tvrtka Tetragram projekt d.o.o. iz Zagreba ima besprijekornu, dugogodišnju tradiciju poslovanja na tržištu investicijskim, odnosno, monetarnim zlatom i srebrom. Njezini stručnjaci diskretno će vam i stručno pomoći da odaberete zlatne i srebrne proizvode koji najviše odgovaraju vašim potrebama.

Više informacija o ponudi tvrtke Tetragram možete naći na internetskim stranicama Plemenit.hr ili na korporativnim stranicama Tetragram.hr.

Za više informacija nazovite 01/236-5857 od ponedjeljka do četvrtka 9-17 sati, petkom 9-13 sati.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag