Obavijesti

Pizzerija Scooter's je susjed koji nudi prave popuste

Pizzerija Scooter's je susjed koji nudi prave popuste
7

Pizzerije Scooter's iz Ravnica koja je obilježila Europski dan susjeda uz 50% popusta na konzumaciju hrane za sve goste, a popusti se nastavljaju...

Slasne pizze, neodoljive tjestenine i rižota uz nezaobilazne svježe salate, sve Scooter'sove goste dočekale su jučer u pola cijene. Povodom Europskog dana susjeda, Scooter's je odlučio ovom dobrosusjedskom ponudom razveseliti sve koji se nađu u blizini. U pizzeriji se tražilo mjesto više, a osim nevjerojatnog popusta, Scooter's je pripremio i posebno iskustvo za dugo traženog chefa kvarta.

Podsjetimo, putem nagradnog natječaja se tražio najkreativniji recept za pizzu kojeg je osmislio Danijel Bogović. Time je osvojio počasnu titulu chefa kvarta te deset Scooter'sovih slasnih pizza za sebe i frendove. Danijel Bogović stručni žiri je zadivio svojim receptom u kojem opisuje da na tijesto treba staviti slijedeće sastojke: svježi paradajz narezan na kolutiće, rikola, pršut, dinja naribana i na sitno narezan sir ili mozzarella. „Samo tvoja pizza iz Ravnica“, nova je božanstvena kombinacija koju ćete moći pronaći u trajnoj ponudi pizzeriji Scooter's.

Danijel je rekao kako se odlučio na ovu neobičnu kombinaciju s dinjom jer smatra da u životu trebamo isprobavati nove stvari pa tako i u hrani, dok se njegovo veselo društvo našalilo kako je sve to naučio od žene. Zanimljivo je da je Danijel, po struci građevinar, zapravo oduvijek želio biti kuhar, a njegova kćer razmišlja o karijeri slastičarke. Neupitno je da se radi o obitelji zaljubljenoj u kulinarstvo te je ovo priznanje konačna potvrda njihove gastro kreativnosti. Chef Danijel je objasno kako voli domaće i suvremene kombinacije hrane te je rekao: "Kombinacija pršuta i dinje je idealna za ljeto. No ljudi danas nemaju vremena i vole jesti brzu hranu. Smatram da treba nastojati jesti zdravo i prirodno koliko god je moguće". Njegova „Pizza iz Ravnica“ zato je prava kombinacija brze hrane na zdravi način s prirodnim, domaćim sastojcima koji se uvijek koriste u pizzeriji Scooter's.

Iako je dobrosusjedska ponuda završila, a chef kvarta je odabran, Scooter's je za sve goste pripremio mnoštvo zanimljivih ponuda koje traju do kraja svibnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prva Scooter'sova ponuda stvorena za bolji početak dana, „Doručak kod Scooter'sa“ uključuje pizza sendvič uz kavu, čaj ili kakao po promotivnoj cijeni od 13 kn. Ovo je odlična vijest za sve one koji su često u gužvi. Više ne morate birati između obroka i kave, obavite sve na jednom mjestu i započnite dan ukusnim doručkom i toplim napitkom po izboru.

Ukoliko ste jedan od onih koji početak dana ne mogu zamisliti bez kave i novina Scooter's je osmislio idealnu ponudu i za vas. „Kava za dvoje + novine gratis“ omogućuje vam da uz jednu naručenu kavu dobijete primjerak najčitanijih dnevnih novina 24sata i još jednu kavu potpuno besplatno. Ponuda za kavu nikada nije zvučala ovako primamljivo, a ni ovako povoljno.

Slično kao i s kavom, Scooter's je velikodušan i kada su pizze u pitanju. „Pizza za dvoje“ jedinstvena je ponuda putem koje uz jednu naručenu pizzu drugu dobivate gratis. Dvije sočne i  ukusne pizze za cijenu jedne, ponuda je koju nećete moći odbiti. Sve gratis ponude vrijede za konzumaciju drugog pića ili jela istog ili nižeg cjenovnog ranga, a akcija traje do kraja mjeseca svibnja.

Osim gratis ponuda Scooter's svim slavljenicima rođendana poklanja poseban rođendanski popust po principu, koliko godina slaviš toliko posto popusta. Sada znate gdje je najbolje mjesto za rođendansku proslavu uz ukusne i slasne pizze.

Odlična hrana, ljubazno osoblje i izvanredne ponude ono su što Scooter's čine pravim odabirom za svako nepce. Scooter'sova ponuda uključuje dvadeset ukusnih vrsta pizza pripremljenih od isključivo domaćih i svježih namirnica poput svježe rikole, cherry rajčica, bosiljka, dalmatinskog pršuta, pancete te originalne Buffalo mozzarele. Osim pizze u Scooter'sovoj ponudi pronaći ćete i mnoštvo različitih tjestenina (torteline, tagliatelle te autohtone šurlice) pripremljenih s integralnim brašnom i crnilom sipe (u jelima s morskim karakterom) te rižota spravljenih u a la cart maniri s tradicionalnim sirom Grana Padana i nezaobilaznim bosiljkom. U ponudi se također nalaze salate od svježeg povrća u kombinaciji s feta sirom te jadranskim kozicama.

Pizzeria Scooter's nalazi se u Rabusovoj ulici broj 13 u Zagrebu i radi svakim danom od 8 do ponoći. Za rezervacije i dostave zovite na telefonski broj: 01/2385421 ili 091/4546017.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Golob: 'Plenković će sigurno formirati novu vladu'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Golob: 'Plenković će sigurno formirati novu vladu'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke