Obavijesti

Ples pod maskama uz Megabon poseban karnevalski paket

Ples pod maskama uz Megabon poseban karnevalski paket
8

Dođite na Riječki karneval i postanite ono što ste oduvijek željeli biti! Stavite svoju masku i provedite bezbrižni vikend u hotelu Villa Eugenija ili Apartmanima Kestenovi Dvori

Naša domovina je zaista posebna. Krase je brojne prirodne ljepote, divni nacionalni parkovi i parkovi prirode, razvedena obala s magičnim otocima, kristalno čisto more, zelene ravnice i bogate šume. S pravom spada među iznimno popularne turističke zemlje, a među njima preinači kako svojom ljepotom, zanimljivostima i poviješću, tako i bogatom tradicijom.

U zimskim mjesecima, tik prije Korizme, jedan hrvatski grad i luka još posebno dolazi do izražaja. Naime, Rijeka se tada pretvara u zemlju u kojoj vladaju maškare, veselje, zabava, smijeh…

Tradicijom koja seže u davnine, kada su po narodnoj predaji tzv. grde maske urnebesnim veseljem rastjerivale sile zla, Rijeka je izrasla u glavni karnevalski grad u Hrvatskoj. Tih dana Rijeku i okolicu preplave kolone maskiranih mališana, roditelja, mladih i starih, a sve koji se slučajno ili namjerno tada nađu u okolici obuzme karnevalsko ludilo.

Mnoštvo maski, ispod kojih svatko u trenu zaboravlja na tugu, danima širi dobro raspoloženje ulicama grada, a veliko finale je rezervirano za Međunarodnu karnevalsku povorku. Povorka će u nedjelju, 2. ožujka u 12 sati, preplaviti ulice grada, a u gomili 117 grupa iz Hrvatske i inozemstva moći ćete vidjeti Bubimira, Mačka u čizmama, Star Wars, Kralja Lavova, Ključ i ključanicu… više saznajte klikom na link.

Postanite netko drugi jedan dan u godini, pretvorite se u ono ili onog o čemu ste oduvijek maštali i pustite da dobra volja, radost i bezbrižnost obuzme i vas.  

Prvi vikend ožujka rezervirajte za posjet Lovranu, malom gradiću smještenom nadomak najveće hrvatske luke u kojem posjetiteljima ''niš ne fali'' i provedite slatki maskirani Megabon odmor u dvoje u hotelu Villa Eugenia.

Villa Eugenia će sa svoje 4* razmaziti vaša osjetila i povesti vas na putovanje lijepih, opuštenih trenutaka, a Megabon paket dodatno uljepšati vikend u znamenju maškara. U paketu po odličnoj cijeni dobivate dva noćenja s doručkom za 2 osobe, 2 večere s 3 slijeda te 1,5-satno uživanje u oazi Spa centra uz jacuzzi, finsku saunu i masažni tuš.

Ako vam Rijeka nije baš na dva koraka od kućnog praga, a vaši mališani već znaju što žele biti za ovogodišnji fašnik, povedite ih u Lovran uz povoljan Megabon paket u Apartmanima Kestenovi Dvori. Nedaleko od centra Rijeke kojim će vladati najrazličitije maske, a ipak dovoljno izvan da se možete u miru naspavati i pripremiti za karneval, Apartmani Kestenovi Dvori predstavljaju pravu obiteljsku oazu.

Zaboravite Rio de Janeiro, zaboravite Veneciju – prava maskirana zabava vas prvog vikenda u ožujku očekuje u našoj zemlji i vjerujte nam – svidjeti će Vam se, a u kombinaciji s Megabon vikend odmorom u Lovranu predstavlja dobitnu kombinaciju za parove, društva ili obitelji!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u