Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Počinje popularni turnir Kutija šibica po 41. put

U prostoriji u sklopu Dvorane II u Domu sportova održana je, 27.10. tiskovna konferencija povodom skorašnjeg početka 41. Malonogometnog turnira "Kutija šibica 2011"

Kutija šibica 2011.
Foto: Kutija šibica 2011.

Sudionici konferencije bili su Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, Ivo Erić, predsjednik Organizacijskog odbora turnira, Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, Boris Durlen, predsjednik futsal komisije HNS-a, Mladen Vušak, jedan od osnivača turnira, te Marko Jularić, voditelj turnira.

Nakon pozdravnog govora g. Erića, prezentirane su najvažnije pojedinosti ovogodišnjeg turnira. Tako će se ove godine, uz dosadašnja dva turnira, seniorski i veteranski, održati i novi turnir prema futsal pravilima, u kojem je sustav natjecanja 4 + 1. Ukupni nagradni fond ovogodišnje Kutije je 260.000,00 kuna. Turnir će se kao i svih godina održati u sportskim dvoranama Podružnice (Dom sportova, Trešnjevka, Trnsko i Peščenica).

Prijave za turnir traju od 02. - 11.11. u Domu sportova, a također već od sutra 29.10. prijaviti se može i putem online prijava na službenoj stranici turnira www.kutija-sibica.hr. Ovogodišnja upisnina za turnir iznosi 1.250,00 kuna. Izvlačenja parova očekuje nas u sportskoj dvorani Trešnjevka, popularnoj Kutiji šibica, 17.11.2011. godine.

Ove godine kao i prethodnih godina očekuje nas uživanje u nadmetanju malonogometnih ekipa u jedinstvenom sportskom ozračju, te smo sigurni kako će i ova Kutija iznjedriti neka nova imena, bravure i izazove.

Message