Obavijesti

Pogledajte budući ekskluzivni hotel sa 4* u Termama Tuhelj

Pogledajte budući ekskluzivni hotel sa 4* u Termama Tuhelj
2

Terme Tuhelj smještene su na samom izvoru termalne vode i ljekovitog peloidnog blata te okružene zelenilom netaknute prirode zagorskih brežuljaka.

Opustite se uz unutarnje i vanjske bazene Vodenog planeta ... tik do zemlje, te obnovite duh i tijelo u najvećem svijetu sauna u Hrvatskoj ili uživajte u tretmanima Spaevita centra njege i ljepote.

Razmazite se uz gastronomske delicije u klimatiziranom hotelskom restoranu uz bogati švedski stol. Osvježite se u Coctail baru na bazenu, popijte kavu i kušajte odlične torte i kolače u Terra Lounge baru  ili kušajte meksička jela i pizze u Element baru, dok u a la carte restoranu baroknog Dvorca Mihanović kušajte vrhunsku kuhinju i prepustite se posebnom dvorskom doživljaju.

Sve goste željne aktivnog odmora razveselit će velik izbor sportova u neposrednoj blizini hotela, pogotovo Pustolovni park koji će podići razinu adrenalina u Vama. Opipajte puls zdravlja i ljepote te se zabavite uz jutarnju tjelovježbu, aquaaerobik, tenis, mini golf, odbojku,…ili dođite na sportske pripreme na nogometne terene.

NOVI HOTEL 2012.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Terme Tuhelj d.o.o. najveći su i vrlo uspješan wellness i kupališni centar u Hrvatskoj s tendencijom daljnjeg rasta i razvoja. Razvoj u smislu izgradnje i preuređenja objekta te u smislu osmišljavanja naše ponude vodimo s ciljem stvaranja prvog pravog wellness & spa resorta u kontinentalnoj Hrvatskoj sa osnovnom vizijom našeg poslovanja - najpoželjnija destinacija za odmor.

Zbog zahtjeva tržišta, sve većeg broja gostiju, kako poslovnih tako i gostiju orijentiranih ka wellness i spa ponudi, a s ciljem da se zadrži vodeće mjesto na domaćem tržištu te podigne kvaliteta ponude kako samog resorta tako i regije u cjelini, Terme Tuhelj u 2011. godini krenula je s novom investicijom izgradnje novog hotela 4* te preuređenja dijela postojećeg hotela.

Novi smještajni kapaciteti hotela 4*superior uključuju 124 dvokrevetnih soba (od čega 6 apartmana), koje će biti povezane toplim hodnikom sa novom recepcijom, bazenima i wellness centrom SpaeVita. Posjetiteljima koji žele spojiti ugodno s korisnim sklapajući poslove u opuštenoj atmosferi nudit će suvremeno opremljen Kongresni centar za prihvat 450 osoba sa dnevnim svijetlom, polivalentnim i multifunkcionalnim dvoranama te vanjskom terasom. U sklopu hotela izgradit će se i podzemna garaža s 80 parkirna mjesta.

Originalnim arhitektonskim rješenjima novi će se objekt izvrsno uklopiti i asimilirati s prirodom i postojećim objektima, posebno s obzirom na blizinu Dvorca Mihanović i činjenicu da je zemljište na kojem se gradi označeno kao zona zaštite kulturnog dobra. Upravo zbog toga hotel je projektiran u obliku tri srednje velika objekta zajednički povezana kongresnim centrom, te omogućuje zadržavanje vizure i pogleda na Dvorac Mihanović, ali i povezivanje s prirodom te mogućnost korištenja parkova i fontana u svakom trenutku, što će činiti poseban dodatak wellness ponudi.

U sklopu projekta proširit ćemo postojeći wellness centar izgradnjom dodatne finske saune na otvorenom te dvije dodatne kabine za tretmane u SPAeVITA centru.

Projekt se bazira na priči termalnog blata po kojem smo prepoznatljivi, a koje ćemo još više uključiti u našu wellness ponudu, koju ćemo usavršiti te se bazirati isključivo na jedinstvenim prirodnim blagodatima koje posjedujemo – termalna voda, peloidno blato, bogatstvo zagorske flore te iskustvo znanja i dodira naših terapeuta.

Ovom investicijom smještajni kapaciteti Terma Tuhelj porasti će na 270 soba, odnosno preko 500 kreveta. Planirani završetak investicije je u proljeće 2012. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag