Obavijesti

Poklanjamo vam vjenčano prstenje prema vašim nacrtima!

Poklanjamo vam vjenčano prstenje prema vašim nacrtima!
1

Uključite se u natječaj jer portal Budi.IN i zlatarnica Prahir daruju jedan sretan par custom made vjenčanim prstenjem koji će biti izrađen prema njihovim nacrtima!

Sigurni smo da svi budući mladenci imaju svoju viziju savršenog vjenčanog prstenja i željeli bi svoju ljubav zapečatiti prstenom kakvog su si sami osmislili prema vlastitim željama i mjerama. Uzimajući u obzir da je vjenčani prsten nešto što ćete nositi cijeli život, portal Budi.IN i zlatarnica Prahir vas pozivaju da se uključite u ovaj jedinstveni natječaj!

Sve što trebate napraviti je nacrtati svoje vjenčano prstenje iz snova, a portal Budi.IN i zlatarnica Prahir će vam te snove ostvariti.. 

Kako do nagrade?

Skicirajte, nacrtajte ili naslikajte svoje idealno vjenčano prstenje te se u periodu od 03. do 09. svibnja prijavite u natječaj na portalu Budi.IN. Nakon toga ćemo izabrati 10 finalista za koje će čitatelji portala moći glasovati te će se tako, zajedno s bodovima žirija, odabrati pobjednik natječaja kojemu će zlatarnica Prahir izraditi prstenje prema njegovom nacrtu.

Vjenčano prstenje zlatarnice Prahir

Bezvremenska magija zlata Prahir opčinjava jedinstvenim pristupom i kvalitetom. Respektabilnu ponudu vjenčanog prstenja svake godine upotpunjuju i visokoestetiziranim kolekcijama kojima su uz sam bok svjetskih kuća, ali uvijek uz prisutnost svog prepoznatljivog dizajnerskog Prahir potpisa. Svoju su ponudu podijelili u četiri kolekcije. Pure elegance kolekcija u kojoj se kombiniraju bijelo i žuto zlato uz ukrašavanje cirkonima ili briljantima. Elegancija i profinjenost karakteristike su ove kolekcije. Za parove koji žele na svojim rukama nositi poseban dizajn, prstenje iz kolekcije Croative zasigurno je dobar izbor. Rezbareni motivi ili pak tradicionalni hrvatski kvadratići u dvije boje zlata posebno su dizajnirani kako bi zadovoljili  i one najzahtjevnije. Prahimium luxury edition kolekcija je koja zrači jednostavnošću, ali je istodobno i iznimno elegantna. U ponudi je prstenje od bijelog i žutog zlata, kao i kombinacija obje vrste zlata, pomalo smionog dizajna. White sensation kolekcija je bijelog zlata ukrašena cirkonima ili briljantima u kojoj, osim okruglih, možete pronaći i prstenje četvrtastog oblika, kao i kod ostalih kolekcija. Nude se i modeli s mat i sjajnim efektom zlata. Zavjet ljubavi, poštovanje, bliskost i uzajamnost, priseže se izmjenom vjenčanog prstenja, a samo mladenci znaju s koliko uzbuđenja su birali taj sjajni predmet želje koji nose na ruci. 

Nagrada uključuje vjenčano prstenje izrađeno po mjeri i željama sretnih mladenaca, a na natječaj se možete prijaviti OVDJE!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"