Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ponuda Dana: Kuglanje - jedan sat za 6 osoba već od 33kn!

Dosadilo vam je sjedenje po kafićima i rutinsko traženje novih mjesta za zabavu, tražite nešto originalno, neku novu vrstu zabave koju još niste isprobali? Evo rješenja.

PonudaDana.hr
Foto: PonudaDana.hr

Još niste čuli za Ponudu Dana? Možda je vrijeme da ih primjetite, jer upravo vam ova ekipa svakodnevno nudi preko 500 aktivnih ponuda zabave, rekreacije, putovanja, edukacija, zdravstvenih usluga, popusta na tretmane ljepote i mršavljenja i raznih drugih ponuda. U suradnji s provjerenim partnerima omogućavaju vam da kupujete diljem Hrvatske i inozemstva usluge koje ionako trebate ili želite, u pola cijene.

Ponuda za zabavu koju preporučujemo ovaj tjedan omogućuje vam jedan sat kuglanja za šestero u centru Bowling Croatia. Možete odabrati između dvije opcije, kuglanje preko tjedna za samo 33kn ili vikendom za 55kn, u svakom slučaju, povoljniju opciju na tržištu nećete naći.

Za sve goste osiguran je besplatan parking, a možete kupiti više ponuda, spojiti ih i produžiti zabavu. Ponudu iskoristite za dobar provod s ekipom ili organizaciju proslave rođendana ili nekog drugog, vama bitnog, dana.

Uz jamstvo i kontrolu kvalitete te garanciju sigurne kupovine, pridružite se Ponuda Dana timu od 160.000 korisnika koji se iz dana u dan vraćaju portalu kojem vjeruju.

www.ponudadana.hr

Message