Obavijesti

Popusti u Meblu - kuhinje već od 9.989 kn!

Popusti u Meblu - kuhinje već od 9.989 kn!
8

U svim Meblo salonima u tijeku je popust do 25% na Meblo kuhinje Astra i Sphera. Kvalitetna kuhinja, duljine 270 cm može biti vaša već za 9.989 kn

Ovo je idealan period za veće promjene u stanu kao što je zamjena kuhinje. Stoga smo Vam u Meblo salonima pripremili brojne novitete, popuste i pogodnosti pri kupnji kuhinja i ugradbene tehnike. Meblove kuhinje Astra  već dugi niz godina opravdavaju svoj naziv, jer zaista po kvaliteti materijala i vrhunskom dizajnu, spadaju među zvijezde u kuhinjama. Ponuda Astra kuhinja vrlo je široka i personalizirana, dok visoka komponibilnost elemenata dozvoljava da se kuhinja prilagodi vama, a ne vi njoj. Kuhinje su opremljene najsuvremenijom tehnologijom, izuzetno funkcionalnim kutnim elementim na izvlačenje te bogatom ponudom accessoiresa. 

Pored kuhinja Astra u Meblu nudimo i „domaće“ kuhinje objedinjene pod imenom Sphera koje dizajnom i kvalitetom nimalo ne zaostaju za Astrinim. Riječ je o kuhinjama koje se izrađuju po mjeri i pri čijem se stvaranju velika pažnja posvećuje detaljima koji, zapravo, čine razliku. Učinkovit prostor, pametni okovi, izdržljive vodilice povećane nosivosti, zaštita od vlage i vode ili zahtjevnije obrađeni rubni elementi samo su neki od Sphera detalja na koje valja skrenuti pažnju.

U svim Meblo salonima do u tijeku je popust do 25% na Meblo kuhinje Astra i Sphera.  Kvalitetna kuhinja kao na skici, duljine 270 cm može biti vaša već za 9.989 kn, a set kuhinjskih aparata (ugradbena pećnica, ugradbena ploča, napa, ugradbeni hladnjak) već od 4.670,00 kn 

Obratite nam se s povjerenjem jer Meblovi stručni savjetnici svakom projektu planiranja kuhinje prići će individualno, ovisno o preferencijama korisnika te, naravno, mogućnostima prostora. Uz sve potrebne savjete te osiguranu dostavu i montažu (u skladu s uvjetima Mebla) usluga je, u pravnom smislu riječi, kompletna.

Pored akcija na kuhinje do 30.06.2011. nudimo Vam velike uštede na pakete za zdravo spavanje! Riječ je o popustima do čak 40% na vezanu kupnju - madrac, podnica, zaštitna blazina (štep deka) i anatomski jastuk. U ovu ponudu uključeni su madraci Monsun, Lotus i Dinamic/Dinamic Hard te podnice Jogi Single i Duo sa zalihe. To znači da su količine ograničene te da popusti vrijede do 30.06. ili do isteka zaliha. Požurite stoga u najbliži Meblo salon ili nam pošaljite upit za ponudom na info@meblo.hr i osigurajte svoj paket zdravog spavanja već danas. 

 U tijeku je i akcijski popust od 20% na vrtni namještaj od tikovine, keruinga i akacije te 30% na namještaj od ratana (zimski vrt). Popusti traju do 30.06. ili do isteka zaliha, stoga ne gubite vrijeme i uredite svoj vrt, terasu, balkon već danas, jednim klikom na Meblo web shop ili posjetom najbližem Meblo salonu.

Do 30.06. u tijeku je nagradna igra na Meblo Facebook stranici u sklopu koje možete osvojiti multifunkcionalnu garnituru Gemini u vrijednosti 7.841,00 kn. Postanite Meblo Facebook fan, iskušajte sreću i pokažite spretnost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"