Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Posjetite Božićnu Sobu i radionice Djeda Božićnjaka

Božićnu sobu i kreativne radionice Djeda Božićnjaka možete posjetiti od 21.sudenog do 5.siječnja 2016., Algoritam Profil Mozaik knjižara, Megastore

Profil
Foto: Profil

Posjetite Božićnu Sobu i kreativne radionice Djeda Božićnjaka, od 21. studenog do 5 siječnja 2016. gdje vas očekuje ugodno blagdansko druženje sa Djedom Božićnjakom, Sv. Nikolom i dobrim vilenjacima. Otvorenje je 21. studenog u 11 sati na adresi Bogovićeva 7, kad će se kiti bor, a djeca će izrađivati personalizirane božićne čestitke i kuglice za bor. Svi zaljubljenici u Star Wars uživat će u STAR WARS LEGO radionici, 28.studenog u 11 sati. Djevojčice će zablistati u božićnom makeoveru pomoću craZAart i Frozen make up seta.

Što je Božić bez kolača? Na radionici će se raditi najbolji kolaži sa PlayDoh plastelinom, a djecu očekuje kuhinja i sve potrebno kako bi postali pravi mali kuhari. Ove godine pridružuje se i Sv. Nikola koji će pomoći ukrasiti svaku čizmicu s DohVinci kreativnim setom.

Svi računi minimalnog iznosa 100 kn mogu sudjelovati i u tomboli te osvojiti vrijedne nagrade: ruksak Disney Fairies Tink Pink, Disney Planes Fire & Rescue, Play Doh plastelin, DVD Frozen, DVD Pčelica Maja, CraZArt paket za uljepšavanje ili knjigu! Na svakoj radionici izvlači se čak 15 dobitnika.

Više informacija o rasporedu možete pogledati ovdje, a fotografije s radionice možete skinuti iz albuma sa Facebook stranice

Message