Obavijesti

Potrošač

Komentari 60

Samo osnovna odjeća za male školarce stajati će 450 kuna

Samo osnovna odjeća za male školarce stajati će 450 kuna
2

Klincima trebaju dvoje hlače, više majica i gumene čizme, kabanica... Na taj način troškovi rastu još i više što mnogi roditelji neće moći ostvariti bez puno odricanja...

VIDEO

Najjeftinije ženske dječje tenisice za suhe jesenske dane našli smo za 79 kuna u zagrebačkoj prodavaonici CCC. Isto toliko stoje i tenisice za dječake. U Zari smo za klince našli kompletnu trenirku za 169 kuna. Najjeftinije jakne su u H&M-u.; Za djevojčice stoje 149,90 kuna, a za dječake nema jeftinijih od 179,90 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: Školarci kreću u novu školsku godinu

Pokretanje videa...

24sata Video 00:23

Kada se ovim brojevima doda i 39,90 kuna, za koliko smo našli najjeftinije majice s dugim rukama, roditelji prije početka školske godine samo za osnovnu odjeću i obuću moraju iskeširati 450 kuna.

Trgovcima su djeca zlatni rudnik pa se služe trikovima ne bi li se domogli dječjih srca i roditeljskih novčanika. Odjeća i obuća s omiljenim crtanim likovima gotovo je na svim policama. Visoke tenisice Hello Kitty u trgovini Deichmann stoje 149 kuna, a niske tenisice na čičak za dječake s motivom auta iz crtića u istoj trgovini prodaju se za 129 kuna. U Deichmannu ženskih dječjih čizama ima već po 79 kuna, no za čvršće cipele treba izdvojiti i nekoliko stotina kuna. U Cicibanu ih gotovo i nema za manje od 300 kuna. Za kišu će trebati i gumene čizme. U Deichmannu su 99 kuna.

Na kioscima sklopivih kišobrana ima već za 20-ak kuna, no poželi li dijete kišobran s likovima iz crtića, roditelji će tu radost platiti od 60 do 70 kuna. Isto toliko stoje i kabanice.

Najjeftinije tenisice u Splitu prodaju se po 159 kuna, a najskuplje su New Balance po 548 kuna. Najbolje se prodaju one s prosječnim cijenama, između 250 i 300 kuna. Cijene gumenih čizama u Splitu su slične kao u Zagrebu.

Traperice za dječake i djevojčice prodaju se već od 60, a majice se mogu naći i za 30-ak kuna. Markiranih tenisica u osječkoj trgovini PittaRosso nema ispod 250 kuna. Tenisica koje se klasificiraju samo kao ‘‘modne’’ u istoj trgovini ima već po 150 kuna.

Jakne u trgovini C&A; su između 130 i 300 kuna. Kišobrana ima već od 40 kuna. U istoj trgovini kabanice za dječake i djevojčice stoje od 180 do 200 kuna.

30 kuna

Rijetke su tako jeftine majice s dugim rukavima. U prosjeku su oko 100 kn.

70 kuna

Slatkih haljina u H&M-u ima već za 70 kuna, a toliko otprilike stoje i suknjice.

80 kuna

Toliko stoje najjeftinije traperice u trgovini C&A u Osijeku. U Kiku su po 80 kuna.

100 kuna

Ima i jeftinijih, ali majice i veste za dječake stoje oko 100 kuna.

150 kuna

Ima jeftiniji i skupljih, najbolje idu tenisice srednjeg cjenovnog razreda.

200 kuna

Mušku pamučnu košulju u Benettonu prodaju za 209 kuna.

Raspitajte se i uzmite račun

P rije kupnje treba proučiti u kojim su prodavaonicama stvari koje trebaju i ima li popusta. U kupnju treba s točnim popisom. Trgovca se može sve pitati i treba sačuvati račune za kupljeno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode