Obavijesti

Pravila nagradne igre "24sata.hr daruje" na 24sata.hr

24sata.hr daruje organizira 24sata u suradnji s tvrtkom Eurotrade. Igrači trebaju kliknuti na bannere nagradne igre koji će ih odvesti na članak s ključnom riječi.

Na temelju članka 69., stavka 10., Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) 24sata digital d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 3d donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE

24sata.hr daruje

Članak 1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Priređivač nagradne igre pod nazivom "24sata daruje" je 24sata digital d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 3d, MB 2328569, OIB: 06665059407. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe web stranice www.24sata.hr.

Članak 2.

Nagradna igra održava se u razdoblju od 14. ožujka do 20. ožujka 2011. godine u jednom kolu.

Članak 3.

Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena 14. ožujka 2010. na internet stranici www.24sata.hr/24satadaruje-pravila.

Članak 4.

Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre otiđu na web stranicu 24sata.hr, Budi.in, Pametnakuna.hr ili Zdravakrava.hr, tamo pronađu banner za nagradnu igru, te klikom na banner otiđu na članak na stranici u kojem je opisano kako mogu sudjelovati u nagradnoj igri. Tada, kako će u tom članku biti objašnjeno, šalju SMS poruku s ključnom riječi LAPTOP i svojim osobnim podacima (ime, prezime i adresa) na SMS broj 60024 (cijena SMS-a 2,40kn s PDV-om).

Članak 5.

Nagradna igra organizira se u jednom tjednom kolu. Svi koji pošalju SMS s ključnom riječi 14. ožujka 2011. u 00:00:00 do 20. ožujka 2011. u 23:59:59 ulaze u izvlačenje. 

Članak 6.

Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati s neograničenim brojem SMS poruka sa ispravno napisanom ključnom riječi i pripadajućim podacima. Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune ne ulaze u izvlačenje.

Članak 7.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 8.

Fond nagrada sastoji se od:

1 x laptop ACER Aspire 5542G-323G32Mnbb, jedinične cijene 3.699,00kn

Ukupna vrijednost nagradnog fonda (PDV uključen): 3.699,00 kn

Nagrada nije zamjenjiva za novac.

Članak 9.

Javno izvlačenje nagrada održat će se 21. ožujka 2011. u prostorijama 24sata digital d.o.o. u Oreškovićevoj 3d, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnik nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, koja će o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.

Članak 10.

Ime dobitnika bit će objavljeno na web portalu www.24sata.hr/dobitnici-igre, 21. ožujka. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena za potrebe priređivača nagradne igre.

Članak 11.

24sata digital će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam dana od dana izvlačenja dobitnika. Dobitnici svoje nagrade mogu podići u prostorijama 24sata digital d.o.o. u Zagrebu, Oreškovićeva 3d, u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku svoje nagrade, 24sata digital će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka za preuzimanje obavijestiti o dobitku, te će nagrade moći preuzeti u roku od 15 dana u prostorijama priređivača. Ako dobitnik ni u naknadnom roku  ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Članak 12.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 13.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 14.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem web stranice 24sata.hr.

Članak 15.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.24sata.hr/24satadaruje-pravila. 

Članak 16.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 17.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

 

Sanda Lončar
Direktorica
24sata digital d.o.o.

 

KLASA: UP/I- 460-02/11-01/152
URBROJ: 513-07-21-07/11-2
Zagreb, 09. ožujka 2011.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina