Obavijesti

Pravila nagradne igre 24Tehno nagrađuje

Ovdje možete pročitati pravila nagradne igre 24Tehno nagrađuje koja se odvija u magazinu 24Tehno koji izlazi 28.11. uz dnevne novine 24sata

Na temelju članka 69., stavka 10., Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 6h/1 donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE

"24Tehno nagrađuje"

Članak 1.

Priređivač nagradne igre pod nazivom "24Tehno nagrađuje" je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6h/1, OIB: 78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista "24sata" i web stranice www.24sata.hr .

Članak 2.

Nagradna igra održava se u razdoblju od 28. studeni 2012. do 02. prosinca 2012. godine u jednom kolu.

Članak 3.

Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena 28. studenog 2012. na internet stranici www.24sata.hr/tehno-pravila.

Članak 4.

Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre pošalju točnu ključnu riječ sa svojim imenom, prezimenom te adresom na SMS broj 60024 (cijena SMS-a 2,40kn s PDV-om).

Članak 5.

Nagradna igra organizira se u jednom kolu. Svi koji pošalju SMS s točnom ključnom riječi i svojim podacima od 28. studenog 2012. u 00:00:00 do 2. prosinca 2012. u 23:59:59 ulaze u izvlačenje.

Članak 6.

Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati s jednom SMS porukom s točnom ključnom riječi i svojim podacima. Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune ne ulaze u izvlačenje.

Članak 7.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 8.

Fond nagrada sastoji se od:

1 x Gigaset SL 910 bežični telefon, jedinične cijene 999,00 kn

Ukupna vrijednost nagradnog fonda (PDV uključen): 999,00 kn

Nagrada nije zamjenjiva za novac.

Članak 9.

Javno izvlačenje nagrade održati će se 03. prosinca 2012. u 11 sati u prostorijama 24sata d.o.o. u Oreškovićevoj 6H/1, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnik nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, koja će o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.

Članak 10.

Imena dobitnika biti će objavljena na portalu 24sata.hr, 03. prosinca 2012. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena za potrebe priređivača nagradne igre.

Članak 11.

24sata d.o.o. će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam dana od dana izvlačenja dobitnika. Dobitnici svoje nagrade mogu podići u prostorijama 24sata d.o.o. u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku svoje nagrade, 24sata d.o.o. će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka za preuzimanje obavijestiti o dobitku, te će nagrade moći preuzeti u roku od 15 dana u prostorijama priređivača. Ako dobitnik ni u naknadnom roku  ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Članak 12.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 13.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 14.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 15.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.24sata.hr/tehno-pravila.

Članak 16.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 17.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Alisa Mikić
Direktorica prodaje medijskih rješenja
24sata d.o.o.

KLASA: UP/I- 460-02/12-01/916
URBROJ: 513-07-21-07/12-2
Zagreb, 19. studenog 2012.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1