Obavijesti

Komentari 0

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA:"#FamilyDayArena"

Članak 1.

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom „#FamilyDayArena“ je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 3d, OIB:78093047651.

Nagradni natječaj se priređuje u cilju promidžbe TriGranit Lanište d.o.o., shopping centra Arena Centar Zagreb.

 

Članak 2.

Nagradni natječaj održava se na dva načina:

  • Foto natječaj u Arena Centru, Ulica Vice Vukova 6, 10020, Zagreb, period natječaja od 12.6. do 21.6.2016.
  • Nagradni web natječaj "Pošalji poruku podrške našim reprezentativcima" na portalu www.24sata.hr u periodu od 10.6. do 20.6.2016.

 

Članak 3.

Početak natječaja:

  • Foto natječaj u Arena Centru je 12.6.2016.
  • Nagradni web natječaj "Pošalji poruku podrške našim reprezentativcima" je 10.6.2016.

Pravila nagradnog natječaja počinju vrijediti kada budu objavljena na www.24sata.hr/pravila-nagradnog-natjecaja-familydayarena-478016

 

Članak 4.

Ukupni fond nagrada u nagradnom natječaju „#FamilyDayArena“ iznosi 5.000,00 kn uključujući PDV, a čini ga:

Glavna nagrada:

  • Foto natječaj - poklon kartica za shopping u Arena Centru u iznosu od 2.500,00 kn
  • Nagradni web natječaj "Pošalji poruku podrške našim reprezentativcima" - poklon kartica za shopping u Arena Centru u iznosu od 2.500,00 kn

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Vrijednost nagrade izražena je s PDV-om.

 

Članak 5.

Foto natječaj - Od 12. lipnja (nedjelja) do 21. lipanj 2016. (utorak), svaki dan u trgovačkom centru Arena Centar u Zagrebu, Vice Vukova 6. Svi posjetitelji koji se fotografiraju u Arena Centru Zagreb, ispred foto zida i objave fotografiju na Facebook-u ili Instagramu uz #FamilyDayArena, ulaze u nagradni natječaj. Autor najbolje fotografije, po ocjeni 24sata d.o.o. i TriGranit Lanište d.o.o., biti će nagrađeni s nagradom koja je navedena u Fondu.

Nagradni web natječaj "Pošalji poruku podrške našim reprezentativcima" - u periodu od 10.6. do 20.6. svi koji na nagradnom natječaju na 24sata.hr, ostave svoje podatke + poruku podrške našim reprezentativcima, ostvaruju mogućnost osvajanja nagrade.  Autor najbolje poruke, po ocjeni 24sata d.o.o. i TriGranit Lanište d.o.o., biti će nagrađeni s nagradom koja je navedena u Fondu.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici pristaju da njihova imena i podaci budu javno objavljeni. Sudjelovanje u web natječaju "Pošalji poruku podrške našim reprezentativcima", sudionicu pristaju da se njihovi podaci koriste u promotivne svrhe TriGranit Lanište d.o.o., shopping centra Arena Centar Zagreb.

 

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

  • Foto natječaj - dobitnik natječaja biti će objavljen na 24sata.hr 24.6.2016. - https://www.24sata.hr/nagradne-igre
  • Nagradni web natječaj "Pošalji poruku podrške našim reprezentativcima" - dobitnik natječaja biti će objavljen na 24sata.hr 24.6.2016. - https://www.24sata.hr/nagradne-igre

 

PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 3 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 3 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

 

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

 

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

 

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

 

POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

 

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

 

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku