Obavijesti

Pravo ljetno osvježenje stila čeka vas u Centru Kaptol!

Pravo ljetno osvježenje stila čeka vas u Centru Kaptol!
2

Trgovački centar smješten u samom srcu metropole Zagrepčanima i njihovim gostima nudi poznate svjetske modne brendove među kojima su Burberry, Armani Jeans i Marella

Najtoplije doba godine u Centru Kaptol ima zajednički nazivnik – ljetni trés chic.

Trgovački centar smješten u samom srcu metropole Zagrepčanima i njihovim gostima nudi poznate svjetske modne brendove među kojima su Burberry, Armani Jeans i Marella. Odjeća, obuća i modni dodaci vrhunske kvalitete i dizajna sada se mogu kupiti uz prigodne popuste.

Dio muške, ženske i dječje kolekcije u trgovini Marks & Spencer snižen je čak 70 posto. U IKKS-u cijela je aktualna kolekcija snižena 60 posto, a u Armani Jeansu i Seventyju većina je stvari u pola cijene. Trgovine slavnih talijanskih brendova Stefanel i Max & Co. na ljetne stvari odobravaju 30 % popusta.

 I chic obuća sada se nudi uz posebne popuste. Među najpoželjnijima je ona iz Tommyja Hilfigera. Slavne sandale, špagerice i japanke nude se uz 30 % popusta za gotovinsko plaćanje. Oni koji još traže kupaći kostim i druge sitnice za uživanje uz more, u Centru Kaptol mogu posjetiti Palmers, Skiny i Liscu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako bi ljeto 2015. dobilo i svoje mirisno lice, u parfumeriji Douglas dio je mirisa snižen do 50 %. Na istom mjestu može se upoznati i Douglas Make-up, dekorativna kozmetika koja spaja vrhunsku kvalitetu i jednostavnost uporabe. Jedan od najatraktivnijih izgleda nadahnut je upravo danom u Parizu, pa podrazumijeva prirodan izgled lica uz jak crveni ruž i lak za nokte.

Da bi priča o francuskom stilu bila zaokružena, Centar Kaptol preporučuje frizuru iz Opiuma i čašu dobrog provansalskog vina uz birane sireve iz Bonkulovića.

U Centar su počele pristizati i nove kolekcije, a kakve nam trendove one donose, može se pratiti putem internetske i facebook stranice Centra Kaptol.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer