Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Pretplata 24sata

PREUZMI CJENIK PRETPLATE

24sata

​Pretplatite se na najprodavanije i najčitanije dnevne novine u Hrvatskoj pozivom na broj 01 /24 24 244* (radno vrijeme: ponedjeljak - petak: 7 - 17 sati; subota: 7 - 12 sati)  ili e-mailom na pretplata@24sata.hr i postanite dio naše pretplatničke obitelji. 

Pretplata vam osigurava:

  • svakodnevnu besplatnu dostavu
  • uštedu u odnosu na cijenu na kiosku
  • niz pogodnosti, akcija, poklona i nagrada. 

24sata

Modeli pretplate na 24sata: 

- 7 dana (ponedjeljak - nedjelja)
- 6 dana (ponedjeljak - subota)
- 5 dana (ponedjeljak - petak)
- vikend (petak - nedjelja)

24sata svakodnevno na vaš kućni prag donosi brze, točne, jednostavne i sažete informacije. Kroz niz rubrika kao što su News, Život, Zdravlje, Show, Sport i mnoge druge, dio smo vaše svakodnevice.

Informiramo, savjetujemo i zabavljamo na jedinstvenom formatu s najboljim omjerom cijene i kvalitete. Prema standardnom cjeniku, cijena novina u pretplati za fizičke osobe iznosi 4,99 kn po primjerku. 

Express

24sata

News magazin koji obrađuje političke, društvene, medijske, kulturne i estradne teme. Svakog petka Express donosi nov i zanimljiv, izravan, otvoren i provokativan sadržaj. Uz standardni sadržaj mogu se pronaći i besplatni specijali koji dodatno obrađuju teme vezane uz roditeljstvo i odgoj, recepte, autopriloge te književni magazini s osvrtom na aktualne književne uratke.

Primjerak Expressa stiže ekspresnom besplatnom dostavom na vašu kućnu adresu po cijeni od 7,99 kuna po primjerku!

WEB:  express.hr

Miss7

miss7

Miss7 je novi kvartalni magazin koji vam na čak 276. stranica donosi nove priče i nove inspiracije. Osim novih i  zanimljivih tema, u svakom broju čitajte o bogatoj gastro sceni, novim ljudima koji mijenjaju naš i vaš svijet te sve o novitetima iz beauty i modnog svijeta.  

Ovaj luksuzni magazin može biti vaš u pretplati  za samo 15 kuna po primjerku.

WEB: miss7.24sata.hr

Astral

Astral trenutno predstavlja najbolji astrološki i ezoterijski mjesečnik koji se bavi tajnama astrologije, tehnikama iscjeljenja i proricanja, neobjašnjivim fenomenima i misterijima, numerologijom, snovima, bioenergijom te parapsihologijom.

Svoj primjerak Astrala možete osigurati uz godišnju pretplatu po cijeni od 15 kn po primjerku. Uz besplatnu dostavu, na dar dobivate i platnenu torbu za kupovinu, visak, Marijinu ruku i tarot karte.

Auto start

Auto start luksuzni je mjesečnik za automobilizam, motociklizam, sport, zabavu i lifestyle. Lepeza ovog magazina vrlo je široka pa će razne rubrike pratiti trendove u tehnologiji, dizajnu i životnom stilu.

Postati pretplatnik na Auto start možete vrlo jednostavno za samo 11 kuna po primjerku.

WEB:  autostart.24sata.hr

Super Sudoku

Kvartalni enigmatski magazin s najvećim brojem sudoku križaljki koji uz pretplatu dobivate po cijeni od 12,99 kuna po primjerku. Kao poklon, na vašu kućnu adresu nakon prvog plaćenog računa Brennat ručni sat.

Bingo mjesečnik

Mjesečni enigmatski magazin koji na vašu kućnu adresu dolazi do 15. u mjesecu i to po cijeni od samo 8 kn mjesečno. Također, uz pretplatu dobivate na poklon i ručni sat Brenatt.

55Skandi i 111Skandi

Ako ste zaljubljenik u skandinavke i enigmatiku Skandi magazini pravi su izbor za vas!

55Skandi izlazi početkom svakog mjeseca, a možete se pretplatiti po cijeni od 7 kn mjesečno, dok 111Skandi predstavlja veliki kvartalnik na kojeg se možete pretplatiti po cijeni od 8,99 kn po komadu. Uz pretplatu na oba magazina na dar ćete dobiti ručni sat Brenatt.

Pročitajte Opće uvjete pretplate na 24sata.

Message