Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pretplata 24sata

PREUZMI CJENIK PRETPLATE

24sata

​Pretplatite se na najprodavanije i najčitanije dnevne novine u Hrvatskoj pozivom na broj 01 /24 24 244* (radno vrijeme: ponedjeljak - petak: 7 - 17 sati; subota: 7 - 12 sati)  ili e-mailom na pretplata@24sata.hr i postanite dio naše pretplatničke obitelji. 

Pretplata vam osigurava:

  • svakodnevnu besplatnu dostavu
  • uštedu u odnosu na cijenu na kiosku
  • niz pogodnosti, akcija, poklona i nagrada. 

24sata

Modeli pretplate na 24sata: 

- 7 dana (ponedjeljak - nedjelja)
- 6 dana (ponedjeljak - subota)
- 5 dana (ponedjeljak - petak)
- vikend (petak - nedjelja)

24sata svakodnevno na vaš kućni prag donosi brze, točne, jednostavne i sažete informacije. Kroz niz rubrika kao što su News, Život, Zdravlje, Show, Sport i mnoge druge, dio smo vaše svakodnevice.

Informiramo, savjetujemo i zabavljamo na jedinstvenom formatu s najboljim omjerom cijene i kvalitete. Prema standardnom cjeniku, cijena novina u pretplati za fizičke osobe iznosi 4,99 kn po primjerku. 

Express

24sata

News magazin koji obrađuje političke, društvene, medijske, kulturne i estradne teme. Svakog petka Express donosi nov i zanimljiv, izravan, otvoren i provokativan sadržaj. Uz standardni sadržaj mogu se pronaći i besplatni specijali koji dodatno obrađuju teme vezane uz roditeljstvo i odgoj, recepte, autopriloge te književni magazini s osvrtom na aktualne književne uratke.

Primjerak Expressa stiže ekspresnom besplatnom dostavom na vašu kućnu adresu po cijeni od 7,99 kuna po primjerku!

WEB:  express.hr

Miss7

miss7

Miss7 je novi kvartalni magazin koji vam na čak 276. stranica donosi nove priče i nove inspiracije. Osim novih i  zanimljivih tema, u svakom broju čitajte o bogatoj gastro sceni, novim ljudima koji mijenjaju naš i vaš svijet te sve o novitetima iz beauty i modnog svijeta.  

Ovaj luksuzni magazin može biti vaš u pretplati  za samo 15 kuna po primjerku.

WEB: miss7.24sata.hr

Joomboos 

miss7

JoomBoos Videostar magazin najčitaniji je magazin za mlade. Magazin izlazi svaka tri mjeseca i donosi najzanimljivije priče JoomBoos youtubera i vijesti o originalnom JoomBoos događanjima i sadržajima. Uz svaki broj magazina čitatelji dobiju razne postere, zanimljive križaljke, najhot YouTube vijesti i poklone iznenađenja.

Godišnja pretplata ovog kul magazina je 120 kn, a dobit ćete 4 broja magazina + super dar: Knjiga TheSikrt + besplatna dostava magazina na kućni prag

WEB: joomboos.hr

​Super Sudoku

Kvartalni enigmatski magazin s najvećim brojem sudoku križaljki koji uz pretplatu dobivate po cijeni od 12,99 kuna po primjerku. Kao poklon, na vašu kućnu adresu nakon prvog plaćenog računa Brennat ručni sat.

Bingo mjesečnik

Mjesečni enigmatski magazin koji na vašu kućnu adresu dolazi do 15. u mjesecu i to po cijeni od samo 8 kn mjesečno. Također, uz pretplatu dobivate na poklon i ručni sat Brenatt.

55Skandi i 111Skandi

Ako ste zaljubljenik u skandinavke i enigmatiku Skandi magazini pravi su izbor za vas!

55Skandi izlazi početkom svakog mjeseca, a možete se pretplatiti po cijeni od 7 kn mjesečno, dok 111Skandi predstavlja veliki kvartalnik na kojeg se možete pretplatiti po cijeni od 8,99 kn po komadu. Uz pretplatu na oba magazina na dar ćete dobiti ručni sat Brenatt.

Pročitajte Opće uvjete pretplate na 24sata.

Message