Obavijesti

Privlačna destinacija, privlačnija ponuda uz Megabon

Privlačna destinacija, privlačnija ponuda uz Megabon
10

Pronađite oazu intime i romantike u plavetnilu Atlanskog oceana i zagrljaju prekrasnih crnih pješčanih plaža. Zahvaljujući super Megabon ponudi možete otići na more kada god poželite.

S rukom u ruci, okupani toplim sunčevim zrakama i ispunjeni mirisom mora, banana, palmi i dobrota božanstvene kuhinje, istražite otok vječnog proljeća koji Vam garantira odličan provod tijekom cijele godine.

Povedite svoju bolju polovicu i doživite nezaboravan 8-dnevni odmor na Kanarskom otoku Tenerife u Regency Resortu**** hotelu za samo 1.907,00 kn.

O postojanju Kanarskih otoka svjedoče brojni antički zapisi, a već su tada bili poznati kao Otoci vječne mladosti, Otoci vječnog proljeća, Otoci sreće. Mnogi povjesničari vjeruju da su upravo ti otoci na mjestu mitske Atlantide. Kanarski arhipelag uključuje 7 otoka i otočića vulkanskog porijekla, a najpopularniji među njima je Tenerife. 

Otok obiluje prekrasnim plažama i iznimno čistim morem stoga u auto uvijek ubacite kupaći, japanke i ručnik. Nezaobilazne plaže, čiji je pijesak crne boje zbog vulkanskog porijekla, su Playa de las Americas, Los Gigantes te Los Cristianos. Na izlet će Vas privabiti vulkanski nacionalni park Teide, čij je vrh ujedno i najveći vrh u Španjolskoj. 

Zabava za cijelu obitelj je zajamčena u iznimno popularnom ZOO vrtu Loro Parque, nazvanom po papigama, te Siam parku s vodenim atrakcijama i Jungle parku. Od ostalih destinacija vrijedi vidjeti još i seoce Masca te Ecod de Los Vinos, mjestašce s iznimno starim drvom (diego milienario). Park Rural de Angana je fantastično mjesto za planinarenje, a obala obiluje i odličnim lokacijama posebno privlačnim za ronioce.

Vrijedi posjetiti i zagonetne piramide Güimar i mjestašce Candelaria sa statuom madone, zaštitnice Kanarskih otoka. Za dobar provod i ukusan objed posjetite univerzitetno središte La Laguna te gradiće Puerto de la Cruz i Santa Cruz s brojnim kafićima, restoranima i klubovima. Svakako si priuštite i njihove specijalitete, npr. odlično pripremljenu ribu, ukusan pečeni ovčji sir i poznati naborani krumpir, papas arrugadas, koji poslužuju s različitim salsama – za prste polizat.

Vaša ishodišna točka za skitnju otokom, upoznavanje kulture ili jednostavno mega provod na nezaboravnim plažama biti će super Regency Resort**** smješten ja južnom dijelu otoka Tenerife. Hotelski kompleks nudi savršenu kombinaciju prirode, opuštanja i prekrasne atmosfere. U sklopu resorta možete uživati u fitnessu, vanjskom bazenu i jacuzziju, kupovati u obližnjem supermarketu, a za Vaš ljetni izgled pobrinut će se u frizerskom i kozmetičkom salonu.  Recepcija hotela otvorena je svaki dan u tjednu, 24 sata na dan što Vam osigurava brzi i neometani izvor informacija. Destinacija je idealna za uživanje u neponovljivim prizorima prirode, dugim šetnjama i romantično sanjarenje u dvoje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja