Obavijesti

Prognostičari najavljuju ekstremno vruće razdoblje

Prognostičari najavljuju ekstremno vruće razdoblje
4

Čime se najbolje hladiti ovo ljeto? 100 milijuna ljudi širom svijeta koristi GREE klima uređaje proizvedene u GREE tvornicama


GREE je, zahvaljujući tome što je priznat od strane korisnika, postao najveći proizvođač klima uređaja na svijetu, a velika GREE obitelj raste iz dana u dan.

Kreativnost i inovacije su temelji na kojima GREE osigurava kvalitetu svojih proizvoda te zadovoljstvo svojih korisnika. GREE godišnje proizvede 60.000.000 kompleta klima uređaja kućne serije i 5.500.000 komercijalnih klima uređaja. Svaki treći klima uređaj koji se proda u svijetu proizveo je GREE. Kao lider na tržištu klimatizacije, GREE je ujedno i jedini kineski proizvođač koji ima priznanje „World Brand“, međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda. Pored toga, već 20 godina se nalazi na listi Top 100 tvrtki u Kini. 

Konstantnim ulaganjem u razvoj, inovacije i obuku zaposlenika postali su uzor mnogim kineskim tvrtkama koje uspješno razvijaju nove proizvode, koji nisu samo proizvedeni, nego i dizajnirani te razvijeni u Kini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zašto je GREE U-Crown klima uređaj avion od klime?

 ►Prvi na svijetu koristi tehnologiju dvostupanjskog kompresora.

►Ima razinu zvučnog tlaka od samo 19dB(A).

►Pouzdano i učinkovito hladi do čak 54°C vanjske temperature.

►Zimi će jedini sigurno grijati i do -30°C vanjske temperature

►Koristi tehnologiju efektnog prirodnog strujanja zraka u prostoru.

►Standardno je opremljen lokalnim Wi-Fi upravljanjem, tako da se klima uređajem može upravljati mnoštvom dodatnih funkcija u dometu GREE Wi-Fi mreže.

►Besprijekoran dizajn klima uređaja te ispuh zraka u vertikalnom rasponu   od  180° omogućuje ugodno hlađenje i  sprječava „puhanje zraka u glavu“.

 ►Napravljen je od najkvalitetnijih materijala s izvrsnom završnom obradom uz otvor istrujnog krilca od samo 0,3 mm kada uređaj ne radi, što doprinosi zaobljenom, glatkom i modernom dizajnu bez oštrih bridova i utora.

Avion od klime svojom izvedbom zadovoljava najzahtjevnije korisnike, a zahvaljujući tehnološkim inovacijama te ugodnom strujanju zraka pogodan je i za najosjetljivije među njima  (djecu, starije, bolesne...)

Za one koji žele da im ovo ljeto bude ugodno i da nesmetano uživaju u životu ispunjenom opuštajućom klimom nema boljeg uređaja!

Više na www.deltron.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!