Obavijesti

Promo sadržaj

24sata ponovno osvojio prestižnu medalju kvalitete - QUDAL

24sata ponovno osvojio prestižnu medalju kvalitete - QUDAL

Istraživanje kvalitete QUDAL pokazuje da hrvatski korisnici interneta, najkvalitetnijom novinom u Hrvatskoj smatraju upravo 24sata

Naime, u zadnjem istraživanju kvalitete QUDAL QUality meDAL, u kojem se mjerilo isključivo iskustvo, mišljenje i percepcija ispitanika o kvaliteti ponude roba i usluga na hrvatskom tržištu, od ispitanika se, između ostalog, tražilo da navedu novinu, koja po njihovom osobnom iskustvu nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete na hrvatskom tržištu.

Brend 24sata osvojio je najviše glasova potrošača za vrhunsku kvalitetu u sljedećoj kategoriji:

„Navedite naziv dnevnih novina koje po vašem osobnom iskustvu nude apsolutno najvišu razinu kvalitete na hrvatskom tržištu:

„24sata“ je bio najčešći odgovor većine ispitanika na ovako postavljeno pitanje otvorenog tipa. Ispitanicima nisu unaprijed ponuđeni odgovori već su oni sami mogli slobodno navoditi ono što smatraju najprimjerenijim odgovorom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na početku 2021. godine ICERTIAS je započeo sa neovisnim istraživanjima QUDAL – QUality meDAL u Hrvatskoj, za novi certifikacijski period 2021/2022.

QUDAL – QUality meDAL General I 2021/2022 istraživanje je provedeno online, u siječnju ove godine na uzorku od 1200 ispitanika opće populacije Republike Hrvatske, a svi su ispitanici bili stariji od 17 godina. Ovim istraživanjem željeli su dobiti uvid u preferencije, iskustva i mišljenja hrvatskih potrošača o najkvalitetnijim ponuđačima i ponudi na našem tržištu.

QUDAL – QUality meDAL zlatnom medaljom ICERITAS nastoji potrošačima biti poznat putokaz prema onim ponuđačima na tržištu koji se svojom kvalitetnom ponudom ističu od ostalih te koje kupci odabiru kao No.1.  

Ovo priznanje rezultat je mišljenja građana koji su 24sata kao najbolju novinu odabrali već treći put. Naime, medalju kvalitete QUDAL osvojili smo i  za 2017./2018 24sata mogu istaknuti oznaku vrhunske kvalitete – QUDAL – QUality meDAL - MILLENNIALS - Croatia 2017/2018 kao i status “24sata dnevne novine – Br.1 u kvaliteti prema izboru hrvatskih Millennialsa” i za najkvalitetniju novinu. Uz to, osvojili smo medalju i 2019./2020. za najkvalitetniju godinu.

Istraživanje QUDAL – QUality meDAL 2021/2022 - General I Croatia, čiji je cilj utvrditi koje kompanije, proizvodi i usluge prema mišljenju i iskustvu samih potrošača nude najviši stupanj kvalitete na tržištu, u Hrvatskoj je provedeno početkom siječnja ove godine.

Korištena metodologija je CAWI-DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). To znači da su sva pitanja bila otvorenog tipa – umjesto unaprijed ponuđenih odgovora, ispitanici su samostalno unosili ono što smatraju najprimjerenijim odgovorom na pitanje, prema vlastitom iskustvu i mišljenju.

Brojnim nagradama za native kampanje prethodile su i one za najbolje naslovnice, a iza nas su i veliki projekti prepoznati na svjetskoj razini poput projekta "Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska" koji je nagradilo vodeće globalno udruženje news medija (INMA). A osim INMA-e i ICERITAS-a, kvalitetu naših projekata prepoznale su i druge prestižne institucije: Digiday, Native Advertising Institute, WAN-IFRA, Effie i mnoge druge. Više od 100 različitih priznanja u svega 16 godina otkako smo prisutni na hrvatskom tržištu potvrđuje kvalitetan rad najbolje hrvatske redakcije i status 24sata kao najutjecajnijeg medija na domaćem tržištu. 

Uz brojne nagrade, mnogi projekti 24sata osvojili su i značajna priznanja te dospjeli u finala čime stojimo uz bok najvećim svjetskim i europskim medijskim kućama.

Velika količina kvalitetnog sadržaja koji stvaramo u 24sata nagrađena je i interesom čitatelja koji nas pozicionira na sam vrh tržišta medija u Hrvatskoj. Svakodnevno 24sata doseže do dva milijuna ljudi, a travnju ove godine dio sadržaja, onaj najkvalitetniji i najzanimljiviji donosimo kao PLUS+ sadržaj iza zida digitalne pretplate.

O zanimanju za naš PLUS+ premium sadržaj dovoljno govori činjenica da su članci otvarani preko 17 milijuna puta. Svjesni smo kako u Hrvatskoj još uvijek ne postoji navika plaćanja kvalitetnog sadržaja, ali rezultati prodaje su iznad svih očekivanja. Zahvalni smo našim vjernim čitateljima što su odlučili podržati naš sadržaj kupnjom PLUS+ pretplate. Planovi 24sata su veliki, a za budućnost obećajemo još više kvalitetnog sadržaja, interaktivnosti, nagradnih igara samo za PLUS+ korisnike i raznih dodatnih pogodnosti koje će PLUS+ pretplatu učiniti još poželjnijim proizvodom za svakoga tko želi biti informiran o najvažnijim temama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!
Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane