Obavijesti

Promo sadržaj

3 najbolje stvari kod Huawei nova 9 i zašto ga kupiti!

3 najbolje stvari kod Huawei nova 9 i zašto ga kupiti!
3

Napokon je došao! Huawei nova 9 je nakon predstavljanja u Beču stigao u naše trgovine. Ako još uvijek ne znate koji smartphone izabrati, donosimo vam 3 razloga zbog kojih ćete odmah poželjeti imati ovaj

1. Predivan dizajn

Prvo što će vam upasti u oči je elegantan i moderan dizajn. Huawei nova 9 ima samo 175 grama što ne očekujete od ovakvog pametnog telefona. Obje strane telefona su lagano zakrivljene i zahvaljujući tome uređaj djeluje tanje i ljepše leži u ruci. Dolazi u dvije predivne boje koje se presijavaju -  Starry Blue (plava) i Black (crna). Zahvaljujući posebnom postupku obrade Huawei nova 9 je otporan na tragove otisaka prstiju. To znači da će njegova ljepota biti u punom sjaju i bez mrlja od držanja i korištenja telefona. Ali, to nije sve!

Dijagonala zaslona je 6,57 inča, a visoka stopa osvježavanja od 120Hz omogućit će gledanje sadržaja i igranje igrica bez ikakvih problema. Za sadržaj s nižom brzinom kadrova sustav će se automatski prebaciti na 60 Hz i tako štedjeti bateriju.

U postavkama ekrana možete podesiti boje na živopisne ili normalne i dodatno podesiti toplinu boje. Uz odličan prikaz boja, kontrast i kuteve gledanja na raspolaganju su vam tople i živopisne, a vidljivost na suncu i dnevnom svjetlu je odlična.

2. Kamere za savršene fotografije

Svatko tko ima profil na društvenim mrežama zna koliko dobra kamera može pridonijeti boljim i kvalitetnijim fotografijama. Huawei nova 9 ima Ultra Vision AI sustav i glavnu kameru od 50MP. Stražnja kamera zaslužna je za fotografiranje u visokoj rezoluciji čak i ako je osvjetljenje slabo. Prednja kamera od 32MP omogućuje snimanje video zapisa u 4K rezoluciji i odličnu kvalitetu videa.

Noćno snimanje je još bolje zahvaljujući kameri koja može obuhvatiti 40% više svjetla i tako kreirati jasne fotografije visoke rezolucije. Huawei donosi i jednu novu zanimljivost: kontinuirano snimanje s prednjom i stražnjom kamerom vam omogućuje istovremeno snimanje iz obje perspektive. Odličan dodatak koji će vas lako i jednostavno pretvoriti u zvijezdu društvenim mreža. Visoka rezolucija i brzina kadrova prikazat će i najmanje detalje na fotografijama i video zapisima, a dostupne su i opcije usporenog (Slow-motion) i ubrzanog (Time-lapse) načina snimanja videozapisa. A to će pomoći kreirati zanimljive sadržaje koji će vam priuštiti brojne preglede na društvenim mrežama.

3. Dugotrajna baterija

Korisnici traže pametne telefone koji imaju dugotrajnu bateriju i mogu pratiti sve njihove aktivnosti. Jedna od glavnih prednosti Huawei nova 9 je 4300 mAh baterija s Huawei SuperCharge 66W i AI Power Saving tehnologijom. Huawei svojim korisnicima i dalje isporučuje telefone s punjačem, a ovaj punjač će u potpunosti napuniti telefon za samo 38 minuta. U današnje vrijeme, to je karakteristika koju će posebno cijeniti svaki korisnik pametnog telefona. S ovim smartphoneom dobit ćete moćan i lijep uređaj koji će zadovoljiti kriterije i najzahtjevnijih korisnika.

Još bogatiji AppGallery

Huawei korisnici mogu sigurno i jednostavno preuzeti svoje omiljene aplikacije putem AppGalleryja i Petal Searcha. AppGallery nudi preko 173 000 različitih globalnih i lokalnih aplikacija. Možete pronaći lokalne aplikacije poznatih banaka i domaćih medija, ali i globalno popularne aplikacije poput Vibera, Deezera, Bolta, Tik Toka, Snapchata i mnogih drugih. Globalne i lokalne aplikacije dostupne su u 17 različitih kategorija, a pronaći ćete i veliki broj najpopularnijih mobilnih igara. Sve što trebate dostupno vam je na dlanu.

One aplikacije koje se ne nalaze u AppGalleryju možete jednostavno i brzo pronaći koristeći Petal Search. Sigurne i popularne globalne aplikacije poput Facebooka, Instagrama i WhatsAppa lako se preuzimaju i brzo instaliraju na vaš mobilni telefon uz pomoć Petal Searcha. Samo upišete ime željene aplikacije u Petal Search koji će vam odmah ponuditi poveznicu za direktno preuzimanje aplikacije.

Za snalaženje u prostoru i siguran dolazak na odredište pobrinut će se Petal Maps aplikacija. Jednostavna za korištenje i praktična, pomoći će vam da pronađete mjesto na koje trebate stići, upozoriti vas na gužvu, javiti vam stanje u prometu i na naplatnim kućicama. Za vas će odabrati najbrži put do željenog odredišta, a jasne i jednostavne upute ne ometaju prilikom vožnje. Uz 78 dostupnih jezika nalazi se i hrvatski jezik.

Ako trebate još razloga za kupovinu Huawei nova 9 pametnog telefona, onda treba spomenuti i pristupačnu cijenu od 3.899,00 kn koja je itekako konkurentna na tržištu pametnih telefona. Još jedan dodatni razlog za kupovinu telefona koji zadovoljava sva dizajnerska i tehnička očekivanja svojih korisnika.

Uz Huawei nova 9, kompanija je nedavno lansirala i najnoviji sat, Watch GT 3 koji dolazi u dvije veličine – 46mm i 42 mm, te MateBook 14s laptop.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve