Obavijesti

Promo sadržaj

300.000 kuna za škole u Sisačko-moslavačkoj županiji

300.000 kuna za škole u Sisačko-moslavačkoj županiji
3

Kaufland donirao čak 300.000 kuna UNICEF-u kako bi opremili škole u Sisačko-moslavačkoj županiji didaktičko-senzoričkom opremom

Poznati trgovački lanac ove je godine odlučio svoju tradicionalnu božićnu donaciju uz pomoć UNICEF-a usmjeriti u područje na kojem su još uvijek jasno vidljive posljedice razornog potresa, a veliku ulogu u tome imali su i kupci.

S početkom studenog od svake prodane drvene igračke Kauflandovih vlastitih marki Kidland i Kuniboo s certifikatom FSC® odvajalo se 5 kuna te je Kaufland ukupni iznos dodatno zaokružio na 300.000 kuna, odnosno 39.817 eura. Donacijom će zajedno s UNICEF-om osigurati didaktičko-senzoričku opremu za 10 škola u Sisačko-moslavačkoj županiji te edukaciju nastavnika o njenom korištenju.

Zahvaljujemo svim našim kupcima koji su ponovno pokazali koliko su osviješteni i društveno odgovorni jer svakom kupnjom drvenih igračaka naših marki Kidland i Kuniboo s certifikatom FSC® učinili su dobro djelo i pomogli djeci u potresom pogođenom području. Hvala i UNICEF-u na odličnoj suradnji i podršci da najmlađima pružimo konkretnu i najbolju moguću pomoć“, objasnila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu.

Zahvalni smo na ovoj božićnoj donaciji kojom se potvrđuje kako Kaufland kontinuiranom podrškom jasno ukazuje na to da suradnja s korporativnim sektorom može bitno doprinijeti unaprjeđenju kvalitete života djece. Ove smo godine potpisali trogodišnji sporazum o suradnji, a ulaganje u budućnost djece svojevrsna je nit vodilja naše dosadašnje suradnje koju smo uspješno ostvarili na projektima kao što su opremanje inkluzivnih kabineta na visokim učilištima diljem Hrvatske te UNICEF-ova humanitarna utrka Mliječna staza“, istaknula je Ana Dautović, zamjenica predstojnice Ureda UNICEF-a za Hrvatsku prilikom službenog uručenja donacije.

Više na kaufland.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.