Obavijesti

Promo sadržaj

5 brzih i jednostavnih načina da osvježite svoj dom

5 brzih i jednostavnih načina da osvježite svoj dom
2

Svi smo u nekom trenutku doživjeli osjećaj da promatramo svoj dom i više nismo zadovoljni niti nadahnuti njegovom unutrašnjošću

Možda ste svojevremeno u dom ukomponirali nekoliko trendova koji ne izgledaju baš svježe kao nekada ili se možda boja zidova koju ste nekad voljeli sada čini mračnom ili zastarjelom. Bez obzira na vaše razloge, gotovo je neizbježno da ćete se u jednom trenutku osjećati spremni osvježiti svoj dom inspirativnim novostima. Međutim, ponekad naši budžeti nisu toliko veliki kao motivi za promjene. Srećom, poznati portal za kupovinu namještaja i dodataka za uređenje doma Vivre.hr donosi vam savjete koje možete primijeniti, a koji će napraviti veliku promjenu u vašem prostoru uz vrlo malo vremena ili novca.

Napravite upgrade kuhinje

Stvarno je nevjerojatno kakvu razliku mogu činiti nova slavina, aparati, pa čak i ručke na vratima u cjelokupnoj estetici prostora. Možete dodati moderne mesingane detalje i odgovarajuću slavinu ili u potpunosti zamijeniti svoje kuhinjske uređaje, koji će staroj kuhinji donijeti dašak novosti. Mogućnosti su bezbrojne.

Napravite zid koji priča priču

Zid s pričom savršen je način da napravite veliku promjenu bez trošenja puno vremena ili truda. Ovakvi zidovi imaju posebnu sposobnost da vaš dizajn izgleda bogatiji i dinamičniji. Razmislite o zaigranom uzorku ili jednostavno obojite jedan zid u svoju omiljenu boju. Ako se brinete oko preuzimanja obveze zbog koje biste mogli požaliti, uzmite u obzir da postoji mnoštvo lijepih uklonjivih tapeta koje možete koristiti i na kraće staze.

Zamijenite zavjese

Dobar način za brzu promjenu prostora su zavjese. Neki ih vole, neki ne, no sigurno je da su zavjese brz i siguran način za nadogradnju prostora. Možete se odlučiti za prozirne zavjese, set rimskih zavjesa ili možete kombinirati dvije različite, laganije te dekor zavjese. Danas su popularne one s cvjetnim uzorcima, jer osim što ističu vašu hrabrost, stvaraju poseban ugođaj u domu.

Osvježite jastuke u dnevnom boravku

Jastuci na kauču ili kutnoj garnituri su u osnovi šminka za vašu dnevnu sobu - možete ih mijenjati ovisno o vašem raspoloženju i sezoni, a konačan rezultat je brz i jeftin. Ako je vaš prostor malo dosadan, razmislite o dodavanju nekoliko jastuka u živim bojama kako biste unijeli više poletnih vibracija. Želite li ubaciti dašak boho estetike, dodavanje jastuka s organskim nijansama i teksturama izvrstan je način.

Promijenite posteljinu

Vaš je krevet središnji dio vaše spavaće sobe. Stoga, ako želite unijeti još života u dizajn spavaće sobe, nema boljeg načina za to nego novom posteljinom. Od udobnog kreveta nadahnutog hyggeom koji sadrži slojeve velikih udobnih pokrivača do veselih boja i privlačnih tekstura, vaše mogućnosti s te strane ograničene su samo vašom maštom.