Obavijesti

Promo sadržaj

6 pozornica, restorani i najveći lunapark na Rujanfestu

6 pozornica, restorani i najveći lunapark na Rujanfestu
1

Kreću dva vikenda lude zabave – počinje Rujanfest. Ove godine, jedna od najvećih i najposjećenijih glazbenih manifestacija u Hrvatskoj – Rujanfest, svoja vrata otvara čak desetu godinu za redom

S uz nabrojana velika imena sve posjetitelje očekuje još 6 pozornica.  Kuća dobrih vina gdje možete kušati vrhunska vina. Kuća dobrih  tamburaša – mjesto gdje svaku noć sviraju čak dva izvrsna tamburaška sastava dok je za hranu odgovoran jedan izrazito cijenjen zagrebački ugostitelj. Sarajevska kuća – lokal kojeg Rujanfestovci najviše vole i u kojem se uvijek traži mjesto više. Naime, u Sarajevskoj kući sviraju najbolji bendovi sa splavova i zabava traje do dugo noć. Balkan house- namijenjen najvećim hitovima Balkana, Križevčka kuća -  uz izvrstan bend uživajte u drugačijim pivima iz Križevačkog kraja, a u Beer kupoli isprobavajte domaća i svjetska piva u najveće hitnove Ex Yu. 

Za najmlađe je postavljen najveći lunapark. Od Rangera koji Vas podiže 40 metara u zrak, autića, kuće smijeha do balona, trampolina i naprava  za najmlađe.

Za sve je osiguran besplatan prijevoz autobusima tako da ne morate razmišljati kako doći i koliko smijete popiti. Sve ulaznice za koncerte su 25,00 kuna, dok je ulaz do 19 h potpuno besplatan, baš kao i zadnjeg dana Rujanfesta – 24.09. Kao i do sada, posjetitelje očekuje besplatan parking, besplatni autobusi i zabava do dugo noć.

Rujanfest počinje ovaj vikend u petak 15.9. uz veliko otvorenje koje je pripalo Joletu i Željku Joksimoviću, dok u subotu i nedjelju nastupaju Halid Bešlić, Maja Šuput, Lidija Bačić i Miroslav Ilić. Idući vikend za Vas nastupaju Severina, Haris Džinović i Miroslav Ilić.
Vidimo se ovaj vikend na Rujanfestu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.