Obavijesti

Promo sadržaj

adidas lansira održivi model legendarne tenisice Stan Smith

adidas lansira održivi model legendarne tenisice Stan Smith
6

Stan Smith, Forever adidasov je početak transformacije prema održivosti kojom želi stati na kraj plastičnom otpadu

  • Bijelo gornjište izrađeno od PRIMEGREEN materijala i potplat od reciklirane gume krase nove Stan Smith modele koji stižu u kutiji od recikliranog papira.

Kultne tenisice Stan Smith već desetljećima redefiniraju sve ono što tenisica može biti. Ikonska silueta koja predstavlja oličenje bezvremenskog dizajna ostala je u osnovi nepromijenjena više od pola stoljeća - sve do danas kada adidas Originals predstavlja Stan Smith, Forever. Nova generacija tenisica adidasov je temelj na putu da stane na kraj gomilanju plastičnog otpada.

Kako bi proslavio novu eru poznate siluete, adidas Originals predstavlja novu jedinstvenu verziju tenisice Stan Smith. Naime, adidas Originals je jednu od svojih najdugovječnijih i najuspješnijih silueta posvetio stvaranju održivije budućnosti. Iako izgled tenisice ostaje isti, od ove sezone Stan Smith postaje eksperimentalni model u adidasovoj misiji prema svijetu sa što manje plastike.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U toj su se misiji adidasu u Hrvatskoj pridružila i brojna poznata lica poput pjevačica Lane Jurčević, Nike Turković i Lu Jakelić, DJ dua Vanillaz, sportaša Davida Mandića, Rafaela Spajića i Mirele Kardašević te drugih popularnih Instagram imena među kojima su Barbara Vesanović, Marko Vuletić, Ana Bacinger i drugi. Edukativnu ulogu u kampanji adidas je prepustio Terra Hubu koji rado podupire ovakve kampanje.

Gornjište novih modela Stan Smith izrađeno je od recikliranih PRIMEGREEN materijala visokih performansi, a potplat od reciklirane gume. Ženska verzija tenisice ima tiskane grafike inspirirane planetom Zemljom, bijelu oznaku na peti i grafiku na njoj u boji slonovače. Nadograđena verzija, pak, ima reljefne grafike, zlatne rupice za vezice i zelenu oznaku na peti, dok treća verzija uz PRIMEGREEN gornjište također ima zelenu oznaku na peti, a klasični izgled je nadograđen vezovima nadahnutim planetom Zemljom.

Kako bi zaokružili ovu održivu priču, svaki par u kolekciji dolazi u klasičnoj plavoj adidas Originals kutiji koja je izrađena od recikliranog papira.

Ikona. Sada održivija. Najnoviji Stan Smith model dostupan je u Buzz, The Athlete's Foot, Shooster i odabranim approved! trgovinama u cijeloj Hrvatskoj, a uskoro i u svim adidas shopovima. Više informacija o lokacijama dostupno je ovdje.

 

adidas je globalni sportski brend koji oblikuje budućnost sporta koristeći se inovacijama. Napredna tehnologija i kombinacija funkcionalnog dizajna omogućavaju profesionalnim sportašima i zaljubljenicima u sport diljem svijeta postizanje vrhunskih rezultata i ostvarivanje sportskih ciljeva nudeći im najbolju moguću sportsku opremu. Inovativnim načinima proizvodnje i širokim asortimanom ponude adidas je brend dostupan u više od 160 zemalja diljem svijeta. S dva osnovna segmenta brenda adidas Sport Performance i adidas Originals, kao i suradnjom s brojnim etabliranim dizajnerima i profesionalnim sportašima, jednaka se pažnja posvećuje sportskom i modnom pozicioniranju brenda.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.